Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Trzymam kciuki skrzacie
kochna powiedz mi bo albo świruje albo pada mi na móżg...bo jajnik mnie kuje jak sie smieje,kicham i wogóle tak mam na owu nie na @ o co kaman?do tego ból krzyża az na kośc ogonową promieniuje 3dzień sie utrzymuje:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 06:40
karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartula wrote:Dzień dobry! Ja jak zwykle tylko się witam, ale jak wracam z pracy to nie mam siły nic pisać, tylko Was podczytuję . A zbiera się tego codziennie sporo stronek .
hej marutlka ;)faktycznie dzis juz mamy 100stronkę wiec dajemy rady i lecimy dalej.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:karoam wrote:Trzymam kciuki skrzacie
kochna powiedz mi bo albo świruje albo pada mi na móżg...bo jajnik mnie kuje jak sie smieje,kicham i wogóle tak mam na owu nie na @ o co kaman?do tego ból krzyża az na kośc ogonową promieniuje 3dzień sie utrzymuje:(
dzien dobry
przyznaje się bez bicia ze ja spróbuję testowac dzisiaj....
mnie też jajnik kuje....plery bolą a od 3 dni mam takie bóle w podbrzuszu....zobaczymy trzymać kciuki!!!!basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlala wrote:skrzat84 wrote:karoam wrote:Trzymam kciuki skrzacie
kochna powiedz mi bo albo świruje albo pada mi na móżg...bo jajnik mnie kuje jak sie smieje,kicham i wogóle tak mam na owu nie na @ o co kaman?do tego ból krzyża az na kośc ogonową promieniuje 3dzień sie utrzymuje:(
dzien dobry
mnie też jajnik kuje....plery bolą a od 3 dni mam takie bóle w podbrzuszu....zobaczymy trzymać kciuki!!!!
kurcze trzymam he:)kiedy masz miec okres?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 07:39
-
skrzat84 wrote:karoam wrote:Trzymam kciuki skrzacie
ja takie objawy mam na @ mniej więcej 3, 4 dni przed dól pleców okreopny- właśnie w dole, do kości ogonowej i straszne kłucie jajnika lewego- a już w szególności gdy chcę skorzystać z toalety- przed @ tylko siusiu wchodzi w grę bo ból jest okropny -
skrzat84 wrote:Ulala wrote:skrzat84 wrote:karoam wrote:Trzymam kciuki skrzacie
dzien dobry
mnie też jajnik kuje....plery bolą a od 3 dni mam takie bóle w podbrzuszu....zobaczymy trzymać kciuki!!!!
kurcze trzymam he:)kiedy masz miec okres?
no według owu za 2 dni....a ten ból brzucha kiedyś już miałam....więc liczę po cichu na to że się udało....jak wstanę to sie okaże.... -
nick nieaktualny