Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:jestem jestem
myslałam ze utonełaś haha
ja tez Jagódko - długo się myłas
szorowała wibratora haha
hahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha
Ewa - Ty mały zbereźniku -
nick nieaktualnyAnula81 wrote:Ojojoj, ale mam zaległości. Rozpisałyście się dzisiaj, i jakie tematy, sex wibratory no pięknie, a mnie to iminęło buuu. Ja jeszcze w pracy. Opóźnienie mamy. Wyjdę nie wcześniej niż o 22.
o matko po 22takie tematy nie mogą byc poruszane -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:jestem jestem
myslałam ze utonełaś haha
ja tez Jagódko - długo się myłas
szorowała wibratora haha
hahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha
Ewa - Ty mały zbereźniku
ahahha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:nie mam wibratora!!!!!
moze warto w niego zainwestować ? swoja drogą .... ja tez nie mam
ale powiem wam coś - dokuczam mężowi że kupie mu takie stringi - wiecie z przodu np. słonik to on sie smieje i mówi że jak ja mu to kupie to on mi kupi GUMOWEGO PRZYJACIELA hahahahaah -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:JagoodkaK wrote:nie mam wibratora!!!!!
ale powiem wam coś - dokuczam mężowi że kupie mu takie stringi - wiecie z przodu np. słonik to on sie smieje i mówi że jak ja mu to kupie to on mi kupi GUMOWEGO PRZYJACIELA hahahahaah
hahahahah z trąbą ahhahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:nie mam wibratora!!!!!
ale powiem wam coś - dokuczam mężowi że kupie mu takie stringi - wiecie z przodu np. słonik to on sie smieje i mówi że jak ja mu to kupie to on mi kupi GUMOWEGO PRZYJACIELA hahahahaah
hahahahah z trąbą ahhahah
dokładnie takiego ale nie chce się skusić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny