Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:ja juz jestem jeszcze na chwilkę Kochane Ekspertki - pytanko - dziś 'głębiej' się pobadałam - czego nie można było stwierdzić na samym papierze toaletowym ... ze 'w środku' dziś mam śluz - jakby balsam białawy, dziś ok.16 dc czy 15 od wczoraj jak ja to nazywam jajniki grały w ping-ponga czy ten sluz juz oznacza że raczej juz po fazie płodnej ?
EWCIU - miło mi Kasia z tej strony
ten sluz to jeszcze płodny jest taki mam zaraz po owu:)super kasiu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:maximka84 wrote:ja juz jestem jeszcze na chwilkę Kochane Ekspertki - pytanko - dziś 'głębiej' się pobadałam - czego nie można było stwierdzić na samym papierze toaletowym ... ze 'w środku' dziś mam śluz - jakby balsam białawy, dziś ok.16 dc czy 15 od wczoraj jak ja to nazywam jajniki grały w ping-ponga czy ten sluz juz oznacza że raczej juz po fazie płodnej ?
ten sluz to jeszcze płodny jest taki mam zaraz po owu:)super kasiu
czyli jeszcze dziś można jak Ty to mówisz bzyyyku bzyyyku a na wykresie wiem jak zaznaczyć, poczytałam w bazie wiedzy
no tak, jednak trzeba badac się głębiej ....
i te obserwacje co do śluzu chyba najlepiej pod koniec dnia pisac, nie wiem tak mysle, chociaz to się zmienia w sumie w ciągu dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:ja juz jestem jeszcze na chwilkę Kochane Ekspertki - pytanko - dziś 'głębiej' się pobadałam - czego nie można było stwierdzić na samym papierze toaletowym ... ze 'w środku' dziś mam śluz - jakby balsam białawy, dziś ok.16 dc czy 15 od wczoraj jak ja to nazywam jajniki grały w ping-ponga czy ten sluz juz oznacza że raczej juz po fazie płodnej ?
ten sluz to jeszcze płodny jest taki mam zaraz po owu:)super kasiu
czyli jeszcze dziś można jak Ty to mówisz bzyyyku bzyyyku a na wykresie wiem jak zaznaczyć, poczytałam w bazie wiedzy
no tak, jednak trzeba badac się głębiej ....
i te obserwacje co do śluzu chyba najlepiej pod koniec dnia pisac, nie wiem tak mysle, chociaz to się zmienia w sumie w ciągu dnia
zawsze wieczorem badaj aż do oporu az wyczujesz szyjkę.pewnie nie trac nadziei i bzykaj sie -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:hmn ,.,,, no tak - jaki to jest teraz śluz - zaznaczam na wykresie - lepki czy kremowy ?jak wg mnie był lepki i kremowy
kremowy(konsystencja balsamu)tak?
ano, balsam do ciała
kremowy jak zaznaczysz napisz jakie światełko masz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:hmn ,.,,, no tak - jaki to jest teraz śluz - zaznaczam na wykresie - lepki czy kremowy ?jak wg mnie był lepki i kremowy
ano, balsam do ciała
kremowy jak zaznaczysz napisz jakie światełko masz?
ewciu mam jeszcze czerwone, ale może juz najlepsze dni mineły ... wiesz, dopiero zaczełam, a temp. dopiero od dziś mierzyłam - 36,7 a od 10tego mam tylko zapisane z tego co pamietam o śluzie i bzyyyku ale w STATYSTYCE mam że planowana owulacja niby przypada miedzy wczoraj a jutro i moze tak być skoro jajniki graja w pingla -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:hmn ,.,,, no tak - jaki to jest teraz śluz - zaznaczam na wykresie - lepki czy kremowy ?jak wg mnie był lepki i kremowy
ano, balsam do ciała
kremowy jak zaznaczysz napisz jakie światełko masz?
ewciu mam jeszcze czerwone, ale może juz najlepsze dni mineły ... wiesz, dopiero zaczełam, a temp. dopiero od dziś mierzyłam - 36,7 a od 10tego mam tylko zapisane z tego co pamietam o śluzie i bzyyyku ale w STATYSTYCE mam że planowana owulacja niby przypada miedzy wczoraj a jutro i moze tak być skoro jajniki graja w pingla
no tak ale to statystyka ...hum rób swoje w sypialni bo wiesz ze kazdy plemnik sie przyda:) -
Aaa - nadrabiam tematy, które dzisiaj poruszałyście.
W fazie folikularnej jestem szczupła laska, a w fazie lutealnej też mam brzuszek większy - efekt zatrzymywania wody w organiźmie.
W tym cyku w fazie owulacyjnej miałam kłucie lewego jajnika, a po usg okazało się, że owulacja była z prawego, więc te bóle owulacyjne nie są takie jednoznaczne.maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Aaa - nadrabiam tematy, które dzisiaj poruszałyście.
W fazie folikularnej jestem szczupła laska, a w fazie lutealnej też mam brzuszek większy - efekt zatrzymywania wody w organiźmie.
W tym cyku w fazie owulacyjnej miałam kłucie lewego jajnika, a po usg okazało się, że owulacja była z prawego, więc te bóle owulacyjne nie są takie jednoznaczne.
Pięknie nadrobiłas zaległosci -
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Aaa - nadrabiam tematy, które dzisiaj poruszałyście.
W tym cyku w fazie owulacyjnej miałam kłucie lewego jajnika, a po usg okazało się, że owulacja była z prawego, więc te bóle owulacyjne nie są takie jednoznaczne.
nigdy do konca nie przwidzisz ale mi jak kuje lewy to lewy przechodzi owu prawy na wagarach ostatnio:) -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Konwalia wrote:Aaa - nadrabiam tematy, które dzisiaj poruszałyście.
Pięknie nadrobiłas zaległosci
LEKCJE ODROBIONE MA HAH -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny