Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, faktycznie fajny ten program na tvnie :-). Oglądałam na tvn player,są już dwa odcinki . Polecam :-)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    ja juz jestem :) jeszcze na chwilkę :) Kochane Ekspertki - pytanko - dziś 'głębiej' się pobadałam - czego nie można było stwierdzić na samym papierze toaletowym ... ze 'w środku' dziś mam śluz - jakby balsam :) białawy, dziś ok.16 dc czy 15 :P od wczoraj jak ja to nazywam jajniki grały w ping-ponga :P czy ten sluz juz oznacza że raczej juz po fazie płodnej ? :)

EWCIU - miło mi Kasia z tej strony ;)

ten sluz to jeszcze płodny jest taki mam zaraz po owu:)super kasiu

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    hmn ,.,,, no tak - jaki to jest teraz śluz - zaznaczam na wykresie - lepki czy kremowy ?jak wg mnie był lepki i kremowy :P

kremowy(konsystencja balsamu)tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    maximka84 wrote:
    ja juz jestem :) jeszcze na chwilkę :) Kochane Ekspertki - pytanko - dziś 'głębiej' się pobadałam - czego nie można było stwierdzić na samym papierze toaletowym ... ze 'w środku' dziś mam śluz - jakby balsam :) białawy, dziś ok.16 dc czy 15 :P od wczoraj jak ja to nazywam jajniki grały w ping-ponga :P czy ten sluz juz oznacza że raczej juz po fazie płodnej ? :)

czyli jeszcze dziś można jak Ty to mówisz bzyyyku bzyyyku :) a na wykresie wiem jak zaznaczyć, poczytałam w bazie wiedzy :)

no tak, jednak trzeba badac się głębiej ....

i te obserwacje co do śluzu chyba najlepiej pod koniec dnia pisac, nie wiem tak mysle, chociaz to się zmienia w sumie w ciągu dnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    maximka84 wrote:
    hmn ,.,,, no tak - jaki to jest teraz śluz - zaznaczam na wykresie - lepki czy kremowy ?jak wg mnie był lepki i kremowy :P

ano, balsam do ciała :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    maximka84 wrote:

czyli jeszcze dziś można jak Ty to mówisz bzyyyku bzyyyku :) a na wykresie wiem jak zaznaczyć, poczytałam w bazie wiedzy :)

no tak, jednak trzeba badac się głębiej ....

i te obserwacje co do śluzu chyba najlepiej pod koniec dnia pisac, nie wiem tak mysle, chociaz to się zmienia w sumie w ciągu dnia :)

zawsze wieczorem badaj aż do oporu az wyczujesz szyjkę.pewnie nie trac nadziei i bzykaj sie

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    maximka84 wrote:

kremowy jak zaznaczysz napisz jakie światełko masz?

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Tak, faktycznie fajny ten program na tvnie :-). Oglądałam na tvn player,są już dwa odcinki . Polecam :-)

No to idę oglądać. Dobranoc

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Kfjatus wrote:

No to idę oglądać. Dobranoc

pchły na noc:D

Konwalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    maximka84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    maximka84 wrote:

ewciu mam jeszcze czerwone, ale może juz najlepsze dni mineły ... wiesz, dopiero zaczełam, a temp. dopiero od dziś mierzyłam - 36,7 a od 10tego mam tylko zapisane z tego co pamietam o śluzie i bzyyyku :P ale w STATYSTYCE mam że planowana owulacja niby przypada miedzy wczoraj a jutro :P i moze tak być skoro jajniki graja w pingla :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    maximka84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    maximka84 wrote:

ewciu mam jeszcze czerwone, ale może juz najlepsze dni mineły ... wiesz, dopiero zaczełam, a temp. dopiero od dziś mierzyłam - 36,7 a od 10tego mam tylko zapisane z tego co pamietam o śluzie i bzyyyku :P ale w STATYSTYCE mam że planowana owulacja niby przypada miedzy wczoraj a jutro :P i moze tak być skoro jajniki graja w pingla :P

no tak ale to statystyka ...hum rób swoje w sypialni bo wiesz ze kazdy plemnik sie przyda:)

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa - nadrabiam tematy, które dzisiaj poruszałyście.
    W fazie folikularnej jestem szczupła laska, a w fazie lutealnej też mam brzuszek większy - efekt zatrzymywania wody w organiźmie.
    W tym cyku w fazie owulacyjnej miałam kłucie lewego jajnika, a po usg okazało się, że owulacja była z prawego, więc te bóle owulacyjne nie są takie jednoznaczne.

maximka84 lubi tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe ... no tak Ewciu ;) wiem wiem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    W fazie folikularnej jestem szczupła laska, a w fazie lutealnej też mam brzuszek większy - efekt zatrzymywania wody w organiźmie.
    W tym cyku w fazie owulacyjnej miałam kłucie lewego jajnika, a po usg okazało się, że owulacja była z prawego, więc te bóle owulacyjne nie są takie jednoznaczne.

Pięknie nadrobiłas zaległosci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:

nigdy do konca nie przwidzisz ale mi jak kuje lewy to lewy przechodzi owu prawy na wagarach ostatnio:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Konwalia wrote:

Pięknie nadrobiłas zaległosci :)

LEKCJE ODROBIONE MA HAH

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem jestem

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    jestem jestem

myslałam ze utonełaś haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    JagoodkaK wrote:
    jestem jestem

myslałam ze utonełaś haha

ja tez Jagódko - długo się myłas :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok Kochane ide do łóżka poczytać - w końcu :P i czekam na mężusia :D może moze może .... :P

‹‹ 95 96 97 98 99 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ