Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Moj mi zawsze gada,ze jak nie przestane mu marudzic o cos to dostane smoczka i sie uspokoje hahahahahha
hehe no dobry smoczek udławić sie mozna haha
Oj to musi miec spooooooooooooorego
ide sie myc zberezniki ahhaha
chciałabyś wiedzieć :Doj ma hah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejciu, ale się napisałyście... A jeszcze o 16 byłam na bieżąco. Poprasowałam a teraz zabieram się do lektury. Słyszałam, że na TVN Style jest fajny program o ciąży. Prowadzi go Kasia Bosacka. Podobno jest ciepły i z humorem prowadzony. Puszukam go dziś w necie i chyba sobię obejrzę. Tylko boję się, że znów się naoglądam i będę zazdrościć...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Jejciu, ale się napisałyście... A jeszcze o 16 byłam na bieżąco. Poprasowałam a teraz zabieram się do lektury. Słyszałam, że na TVN Style jest fajny program o ciąży. Prowadzi go Kasia Bosacka. Podobno jest ciepły i z humorem prowadzony. Puszukam go dziś w necie i chyba sobię obejrzę. Tylko boję się, że znów się naoglądam i będę zazdrościć...
hej niema czego zazdrościć dziecka tymbardziej:)doszło troszkę stronek:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja juz jestem jeszcze na chwilkę Kochane Ekspertki - pytanko - dziś 'głębiej' się pobadałam - czego nie można było stwierdzić na samym papierze toaletowym ... ze 'w środku' dziś mam śluz - jakby balsam białawy, dziś ok.16 dc czy 15 od wczoraj jak ja to nazywam jajniki grały w ping-ponga czy ten sluz juz oznacza że raczej juz po fazie płodnej ?
EWCIU - miło mi Kasia z tej strony -
nick nieaktualny