Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaroam wrote:skrzat84 wrote:karoam wrote:Trzymam kciuki skrzacie
kochna powiedz mi bo albo świruje albo pada mi na móżg...bo jajnik mnie kuje jak sie smieje,kicham i wogóle tak mam na owu nie na @ o co kaman?do tego ból krzyża az na kośc ogonową promieniuje 3dzień sie utrzymuje:(
ja takie objawy mam na @ mniej więcej 3, 4 dni przed dól pleców okreopny- właśnie w dole, do kości ogonowej i straszne kłucie jajnika lewego- a już w szególności gdy chcę skorzystać z toalety- przed @ tylko siusiu wchodzi w grę bo ból jest okropny
oj...ja tak niemam własnie zeby az tak było...na okres zawsze ciagnie mnie pip...a a teraz nic:)czekamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlala wrote:skrzat84 wrote:Ulala wrote:skrzat84 wrote:karoam wrote:Trzymam kciuki skrzacie
kochna powiedz mi bo albo świruje albo pada mi na móżg...bo jajnik mnie kuje jak sie smieje,kicham i wogóle tak mam na owu nie na @ o co kaman?do tego ból krzyża az na kośc ogonową promieniuje 3dzień sie utrzymuje:(
dzien dobry
przyznaje się bez bicia ze ja spróbuję testowac dzisiaj....
mnie też jajnik kuje....plery bolą a od 3 dni mam takie bóle w podbrzuszu....zobaczymy trzymać kciuki!!!!
kurcze trzymam he:)kiedy masz miec okres?
no według owu za 2 dni....a ten ból brzucha kiedyś już miałam....więc liczę po cichu na to że się udało....jak wstanę to sie okaże....
dziwne bo ja tydzień przed tą załzą zawsze umierałam z bólu...teraz nic:D ale nie zapeszajmy heheh raz sie zdazyło ze w nocy mnie bolał ale od tamtej pory nie...albo cisza przed burzą albo.. -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:skrzat84 wrote:Anika321 wrote:skrzat- jak tam dzisiaj humorek ?
ulala-trzymam mocno kciuki!!
Mnie wczoraj od bólu brzucha dupa zaczęła boleć haha
haha narazie jest git:)
No to dobrze. Oby żadna franca nie zadzwoniła dzisiaj
zadzwoni pewnie one lubią mnie wkurzać haha -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Anika321 wrote:skrzat84 wrote:Anika321 wrote:skrzat- jak tam dzisiaj humorek ?
zadzwoni pewnie one lubią mnie wkurzać haha
Do mnie ostatnio dzwonią non stop o numer do teścia. Szlak mnie trafia.. ile mozna. jakby sobie zapisać nie mogli. Calymi dniami potrafią z Orange dzwonic. -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:skrzat84 wrote:Anika321 wrote:skrzat84 wrote:Anika321 wrote:skrzat- jak tam dzisiaj humorek ?
zadzwoni pewnie one lubią mnie wkurzać haha
Do mnie ostatnio dzwonią non stop o numer do teścia. Szlak mnie trafia.. ile mozna. jakby sobie zapisać nie mogli. Calymi dniami potrafią z Orange dzwonic.
a co one mają robić?opierdzelaja sie i tyłek trują hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzień doberek ale się wkurzyłam , mówię Wam wczoraj kupiłam termometr w aptece zwykły - wczoraj zmierzyłam a dziś już lipa ... ani drgnie - to ja z nim do apteki że popsuty, a one mi mówią - no tak to jest z nimi i to nie ich wina !!!
więc poszłam do innej i kupiłam MICROLIFE tylko zaś się zakręciłam, bo myślałam że owu jest jak temp. skoczy do góry ... a na ulotce pisze tak : ''przed owu temp. jest 35,8-36,7; w owu SPADEK 36,3-36,5 i to się utrzymuje do owulacji''.
Jak to własciwie jest kochane ...nie chce mi się zaś szukać na forum odp... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny