Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia87 wrote:aisa wrote:Asia87 wrote:hej dziewczyny
Ja sie musze niestety z Wami pożegnać, nie mam czasu Was "ogarnąć" i jestem nie w temacie. Czat sie zrobił z tego forum :p No niestety za dużo zajęć,żeby nadrobić. Trzymam za Was kciuki! Czasem i tak pewnie Was odwiedze a jak mi sie uda to na pewno się pochwale
Pozdrawiam
Tak całkiem nie uciekaj
Zaglądaj czasem się przywitać albo o coś zapytać
postaram sie :p ale jak w środku jakiegoś tematu coś wypale to sorrry albo zapytam o cos co było 30 stron wcześniej
No i fajnie Będzie wesoło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Jeśli chodzi o termometr, to ja używam microlife i jestem zadowolona, porównywałam go ze starym rtęciakiem i nie było różnicy - tyle, że ten ma dwa miejsca po przecinku oczywiście. Mi on pasuje, a jak innym nie wiem .
tys sie wyrwała teraz jak filip z konopi haha -
skrzat84 wrote:Kfjatus wrote:Jeśli chodzi o termometr, to ja używam microlife i jestem zadowolona, porównywałam go ze starym rtęciakiem i nie było różnicy - tyle, że ten ma dwa miejsca po przecinku oczywiście. Mi on pasuje, a jak innym nie wiem .
tys sie wyrwała teraz jak filip z konopi haha
Oj nie czepiaj się! Ja sobie co jakiś czas przychodzę, ciasto się piecze, muszę czuwać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:skrzat84 wrote:Kfjatus wrote:Jeśli chodzi o termometr, to ja używam microlife i jestem zadowolona, porównywałam go ze starym rtęciakiem i nie było różnicy - tyle, że ten ma dwa miejsca po przecinku oczywiście. Mi on pasuje, a jak innym nie wiem .
Oj nie czepiaj się! Ja sobie co jakiś czas przychodzę, ciasto się piecze, muszę czuwać
co pieczesz? -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Jeśli chodzi o termometr, to ja używam microlife i jestem zadowolona, porównywałam go ze starym rtęciakiem i nie było różnicy - tyle, że ten ma dwa miejsca po przecinku oczywiście. Mi on pasuje, a jak innym nie wiem .
aha...no ja też go dziś zakupiłam , zobaczymy
\ -
skrzat84 wrote:Kfjatus wrote:skrzat84 wrote:Kfjatus wrote:Jeśli chodzi o termometr, to ja używam microlife i jestem zadowolona, porównywałam go ze starym rtęciakiem i nie było różnicy - tyle, że ten ma dwa miejsca po przecinku oczywiście. Mi on pasuje, a jak innym nie wiem .
Oj nie czepiaj się! Ja sobie co jakiś czas przychodzę, ciasto się piecze, muszę czuwać
co pieczesz?
szarlotkę na kruchym cieścieskrzat84, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:skrzat84 wrote:Kfjatus wrote:skrzat84 wrote:Kfjatus wrote:Jeśli chodzi o termometr, to ja używam microlife i jestem zadowolona, porównywałam go ze starym rtęciakiem i nie było różnicy - tyle, że ten ma dwa miejsca po przecinku oczywiście. Mi on pasuje, a jak innym nie wiem .
co pieczesz?
szarlotkę na kruchym cieście
mniam.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny