Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:Powiem Ci tak! My bez ogromnego parcia nie zabezpieczamy się juz rok, tez nie robiłam dokladnej obserwacji ani temp. nie mierzyłam. Teraz jednak mam ambitny plan zaciazyc w tym roku:)
Kochana jesteśmy na tym samym etapie
to co - ile się bawimy z OVU i potem lekarz ?
ja sobie dałam czas do wakacji, max w lipcu idę ...
ale Twoje cykle sa w miarę ok - tzn. powiedzmy że regularne, żadnych jakichś bardzo uciążliwych dolegliwości nie masz ? . .. .
kochana teraz cos dziwnego zaczyna sie dziac, te dolegliwosci i brak @. dobrze, w takim razie czas do lipca, chyba ze bedziemy zmusze isc wczesniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ma ja wrote:Hej dziewczynki! Paula... przeginasz... ja z moim piwkiem wczorajszym to mały pikuś... Dzisiaj Ty szczujesz znacznie skuteczniej! Ale masz fajnie, że możesz sobie spać do 12:00! ZAZDROSZCZĘ!
Kochana u mnie jest dopiero 11.20http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Ma ja wrote:Hej dziewczynki! Paula... przeginasz... ja z moim piwkiem wczorajszym to mały pikuś... Dzisiaj Ty szczujesz znacznie skuteczniej! Ale masz fajnie, że możesz sobie spać do 12:00! ZAZDROSZCZĘ!
Kochana u mnie jest dopiero 11.20
dopiero ? ładne sobie ja już od po 7 wstałam -
Paula90 wrote:Ma ja wrote:Hej dziewczynki! Paula... przeginasz... ja z moim piwkiem wczorajszym to mały pikuś... Dzisiaj Ty szczujesz znacznie skuteczniej! Ale masz fajnie, że możesz sobie spać do 12:00! ZAZDROSZCZĘ!
Kochana u mnie jest dopiero 11.20
Nawet do 11.20 to przesada . -
nick nieaktualnyMa ja wrote:Hej Maximka... ja jestem nie cały miesiąc.. i pierwszy nieudany cykl na ovu... Kwietniowy jest mój!
nieudany czyli ... nie było OWU czy po prostu nie udało się ?
a masz jakieś problemy czy jesteś przebadana i wsio ok ?
bo my z jagódką od roku się staramy ale tak wiesz bez pracia , badań nie mamy i jak do lipca nic to idziemy do lekarza a jak jest u Ciebie ?
ja byłam rok temu u gina i mi powiedziała - pobadając i pomacając mnie od środka : ''owulacja się zbliża , zdrowa z pani kobieta' - tak powiedziała po samym macanku