Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:Ma ja wrote:Hej Maximka... ja jestem nie cały miesiąc.. i pierwszy nieudany cykl na ovu... Kwietniowy jest mój!
nieudany czyli ... nie było OWU czy po prostu nie udało się ?
a masz jakieś problemy czy jesteś przebadana i wsio ok ?
bo my z jagódką od roku się staramy ale tak wiesz bez pracia , badań nie mamy i jak do lipca nic to idziemy do lekarza a jak jest u Ciebie ?
ja byłam rok temu u gina i mi powiedziała - pobadając i pomacając mnie od środka : ''owulacja się zbliża , zdrowa z pani kobieta' - tak powiedziała po samym macanku
hhaha macanko:Phttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
łohohohohohohohohohoho, zas o bzykanku sie zaczyna
ano i dobrze
u mnie tez wczoraj serduszkowanie ale jakieś takie ... mało udane bym powiedziała ... raczej jestem po OWU, chęci już małe .... wieszPaula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:Ma ja wrote:Hej Maximka... ja jestem nie cały miesiąc.. i pierwszy nieudany cykl na ovu... Kwietniowy jest mój!
nieudany czyli ... nie było OWU czy po prostu nie udało się ?
a masz jakieś problemy czy jesteś przebadana i wsio ok ?
bo my z jagódką od roku się staramy ale tak wiesz bez pracia , badań nie mamy i jak do lipca nic to idziemy do lekarza a jak jest u Ciebie ?
ja byłam rok temu u gina i mi powiedziała - pobadając i pomacając mnie od środka : ''owulacja się zbliża , zdrowa z pani kobieta' - tak powiedziała po samym macanku
hhaha macanko:P
no - macanko od środka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-