Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Anika321 wrote:jagoodkaK- przykro mi Widziałam na wykresie
co jest?
nie jest mi przykro bo wyszedl bledny, a ze tu nie ma takiej opcji to zaznaczylam negatyw. @ nie mam nadal, tempka ciagle wysoka wiec zobaczymy.skrzat84, Anika321, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
Ulala wrote:skrzat84 wrote:Ulala wrote:skrzat84 wrote:karoam wrote:Trzymam kciuki skrzacie
kochna powiedz mi bo albo świruje albo pada mi na móżg...bo jajnik mnie kuje jak sie smieje,kicham i wogóle tak mam na owu nie na @ o co kaman?do tego ból krzyża az na kośc ogonową promieniuje 3dzień sie utrzymuje:(
dzien dobry
przyznaje się bez bicia ze ja spróbuję testowac dzisiaj....
mnie też jajnik kuje....plery bolą a od 3 dni mam takie bóle w podbrzuszu....zobaczymy trzymać kciuki!!!!
kurcze trzymam he:)kiedy masz miec okres?
no według owu za 2 dni....a ten ból brzucha kiedyś już miałam....więc liczę po cichu na to że się udało....jak wstanę to sie okaże....
To testujemy razem. Trzymam Kochana kciuki, ładny wykresik coś z tego będzie.
Jeśli chodzi o mnie to tym razem chyba znowu nic z tego. -
JagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:Anika321 wrote:jagoodkaK- przykro mi Widziałam na wykresie
co jest?
nie jest mi przykro bo wyszedl bledny, a ze tu nie ma takiej opcji to zaznaczylam negatyw. @ nie mam nadal, tempka ciagle wysoka wiec zobaczymy.
Czyli może jednak . Oby się udało . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnula81 wrote:Ulala wrote:skrzat84 wrote:Ulala wrote:skrzat84 wrote:karoam wrote:Trzymam kciuki skrzacie
kochna powiedz mi bo albo świruje albo pada mi na móżg...bo jajnik mnie kuje jak sie smieje,kicham i wogóle tak mam na owu nie na @ o co kaman?do tego ból krzyża az na kośc ogonową promieniuje 3dzień sie utrzymuje:(
dzien dobry
przyznaje się bez bicia ze ja spróbuję testowac dzisiaj....
mnie też jajnik kuje....plery bolą a od 3 dni mam takie bóle w podbrzuszu....zobaczymy trzymać kciuki!!!!
kurcze trzymam he:)kiedy masz miec okres?
no według owu za 2 dni....a ten ból brzucha kiedyś już miałam....więc liczę po cichu na to że się udało....jak wstanę to sie okaże....
To testujemy razem. Trzymam Kochana kciuki, ładny wykresik coś z tego będzie.
Jeśli chodzi o mnie to tym razem chyba znowu nic z tego.
testowałam dzis negatyw -
nick nieaktualnyno...to ja chyba już wariuję bo czytam że podczas 1wszego roku w ciażę zachodzi ok. 80-90% kobiet .... u mnie roku już minął ,,,, ale w sumie jeżeli nie obserwowałam się tak dokładnie i nie zawsze się serduszkowało wtedy co trzeba to może nie był to taki 'intensywny' rok starań ... echhhh sama nie wiem
zobaczę, popróbuję tutaj ze 2-3 cykle, potem lekarz ... chociaż czuję się dobrze, cykle w miarę regularne no ALE ... nigdy nic nie wiadomo ...
jakoś ochota na wsio mi przeszła ...
....zdołowana.... -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:no...to ja chyba już wariuję bo czytam że podczas 1wszego roku w ciażę zachodzi ok. 80-90% kobiet .... u mnie roku już minął ,,,, ale w sumie jeżeli nie obserwowałam się tak dokładnie i nie zawsze się serduszkowało wtedy co trzeba to może nie był to taki 'intensywny' rok starań ... echhhh sama nie wiem
zobaczę, popróbuję tutaj ze 2-3 cykle, potem lekarz ... chociaż czuję się dobrze, cykle w miarę regularne no ALE ... nigdy nic nie wiadomo ...
....zdołowana....
statystyka mówi o roku a praktyka 2kochana,głow do góry -
Do pracy na 14, oby dzień szybko minął, a właściwie te dwa dni do testowania i oby @ nie przyszła. Chyba muszę trochę od tego odpocząć pomału zaczynam świrować. Za dużo myślę. Zobaczymy 28 jakie będą wyniki posiewu, więc pewnie kolejny cykl będę musiała odpuścić jeśli dostanę jakieś leki przeciwzapalne. Przesyłajcie fluidki i trzymajcie się cieplutko.
-
maximka84 wrote:no...to ja chyba już wariuję bo czytam że podczas 1wszego roku w ciażę zachodzi ok. 80-90% kobiet .... u mnie roku już minął ,,,, ale w sumie jeżeli nie obserwowałam się tak dokładnie i nie zawsze się serduszkowało wtedy co trzeba to może nie był to taki 'intensywny' rok starań ... echhhh sama nie wiem
....zdołowana....
nie dołuj się kochana, nosek do góry:) zobaczysz wszystkie prędzej czy później damy radę :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:ja też zwlekam! jednak jak bol jajnika nie przejdzie @ nie dostane a testy beda wychodzily bledne lub negatywne trzeba bedzie ruszyc moj tylek i wygonic cykora.
...hmn...powiem Ci że mnie w II fazie cyklu często to podbrzusze kłuje, ale potem przychodzi @ i wiesz ... ból mija może to na @, chociaż czasem się łudzę że może już coś być ...
więc nie jestem sama ;P a jak długo się starasz ?
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Powiem Ci tak! My bez ogromnego parcia nie zabezpieczamy się juz rok, tez nie robiłam dokladnej obserwacji ani temp. nie mierzyłam. Teraz jednak mam ambitny plan zaciazyc w tym roku:)
Kochana jesteśmy na tym samym etapie
to co - ile się bawimy z OVU i potem lekarz ?
ja sobie dałam czas do wakacji, max w lipcu idę ...
ale Twoje cykle sa w miarę ok - tzn. powiedzmy że regularne, żadnych jakichś bardzo uciążliwych dolegliwości nie masz ? . .. .