Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:Wlasnie szukam pracy buuuu
no to jest nas dwie!
życze powodzenia ja szukałam hohohohohoh, ponad rok ...
Ja teraz mam prace yyyy...???tzn niewiem czy mam ale mialam taka dorywcza ze jak zadzwonia to ide do pracy akurat do tesco na kase.Ja handlowiec zwykly ryl jestem hahahah moze kiedys jeszcze podniose swoje doswiadczenie.
Narazie nie odzywaja sie juz ze 2 tygodnie wiec trzeba szukac ja sie kurka o prace prosic nie bede
Znalazlam,tylko zas w kebabie buuuu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:Wlasnie szukam pracy buuuu
no to jest nas dwie!
Ja teraz mam prace yyyy...???tzn niewiem czy mam ale mialam taka dorywcza ze jak zadzwonia to ide do pracy akurat do tesco na kase.Ja handlowiec zwykly ryl jestem hahahah moze kiedys jeszcze podniose swoje doswiadczenie.
Narazie nie odzywaja sie juz ze 2 tygodnie wiec trzeba szukac ja sie kurka o prace prosic nie bede
witaj w zawodzie ryla fizycznego hahbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:Dziwna ta moja tempka... rano niska a w poludnie wysoka 37,4
ide zobaczyc
chodz zobaczyc
pipka
czemu pipka????"?
bo jak ja mam przyjść pipko?
telepatycznie cipciuhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:Dziwna ta moja tempka... rano niska a w poludnie wysoka 37,4
ide zobaczyc
chodz zobaczyc
pipka
czemu pipka????"?
bo jak ja mam przyjść pipko?
telepatycznie cipciu
hahaahhahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Oj biedna
kur...na moje to juz nawet odkład nie działa wrrr....
A ja mam buziulke ja pupcia niemowlecia <szok> nigdy tak nie mialam a tu taki suprise przed okresem nawet cycorki nie bola i zadnych paskud na twarzy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Oj biedna
kur...na moje to juz nawet odkład nie działa wrrr....
A ja mam buziulke ja pupcia niemowlecia <szok> nigdy tak nie mialam a tu taki suprise przed okresem nawet cycorki nie bola i zadnych paskud na twarzy
ciesz sie bo ja z chaty nie wyjde hah -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:Wlasnie szukam pracy buuuu
no to jest nas dwie!
witaj w zawodzie ryla fizycznego hah
wiecie co, nie mówcie tak o sobie ... ja jestem po studiach i co ... robię za najniższą krajową ... nie w zawodzie (pedagogika) tylko w looooombardzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny