Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie no u nas to wiesz nie smiejemy sie z siebie tylko lekko nabijamy hahahah sadze ze moglam wybrac chocby fryzjerstwo a tak kapa przeciez nie zarobie siedzac w domu czegos sprzedajac???a fryzjerka to tu jakas fucha to tam jakas fucha Poprostu sadze ze moglam wybrac lepszy zawod no ale coz POrzeca beczec nie byda nad soba
-
nick nieaktualnyNie no u nas to wiesz nie smiejemy sie z siebie tylko lekko nabijamy hahahah sadze ze moglam wybrac chocby fryzjerstwo a tak kapa przeciez nie zarobie siedzac w domu czegos sprzedajac???a fryzjerka to tu jakas fucha to tam jakas fucha Poprostu sadze ze moglam wybrac lepszy zawod no ale coz Przeca beczec nie byda nad soba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:Wlasnie szukam pracy buuuu
no to jest nas dwie!
życze powodzenia ja szukałam hohohohohoh, ponad rok ...
Ja teraz mam prace yyyy...???tzn niewiem czy mam ale mialam taka dorywcza ze jak zadzwonia to ide do pracy akurat do tesco na kase.Ja handlowiec zwykly ryl jestem hahahah moze kiedys jeszcze podniose swoje doswiadczenie.
Narazie nie odzywaja sie juz ze 2 tygodnie wiec trzeba szukac ja sie kurka o prace prosic nie bede
Znalazlam,tylko zas w kebabie buuuu
witaj w zawodzie ryla fizycznego hah
wiecie co, nie mówcie tak o sobie ... ja jestem po studiach i co ... robię za najniższą krajową ... nie w zawodzie (pedagogika) tylko w looooombardzie
dobrze ze jest pracamaximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Nie no u nas to wiesz nie smiejemy sie z siebie tylko lekko nabijamy hahahah sadze ze moglam wybrac chocby fryzjerstwo a tak kapa przeciez nie zarobie siedzac w domu czegos sprzedajac???a fryzjerka to tu jakas fucha to tam jakas fucha Poprostu sadze ze moglam wybrac lepszy zawod no ale coz POrzeca beczec nie byda nad soba
ahhahahha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny