Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzastina2005 wrote:cześc dziewuszki. Mam takie głupie pytanie dziś w sumie z głupoty zrobiłam sobie test z śliny na mikroskopie owulacyjnym i ku mojemu zdziwieniu pokazał same paprocie czyli wynik pozytywny dla dni płodnych. Czy to jest mozliew że luteina fałszuje wynik?
a jaka luteina doustna? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheheh skrzaciku ale musi miec z toba przeboje moj chlop dzwonil juz z 100000000razy i pytal czy dalej zla jestem?a ja ze tak a on to nie przeszkadzam ci.uhhh..........jak ja nie lubie sie z nim klocic ale nie moja wina ze jest PACANEM!!!
skrzat84, Paula90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:heheh skrzaciku ale musi miec z toba przeboje moj chlop dzwonil juz z 100000000razy i pytal czy dalej zla jestem?a ja ze tak a on to nie przeszkadzam ci.uhhh..........jak ja nie lubie sie z nim klocic ale nie moja wina ze jest PACANEM!!!
heheh mój lubi z zaskoczenia hahha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Paula90 wrote:A ja juz po obiadku i bzykanku :p Teraz siedze i sie opierdzielam Wyganiam Pawcia do sklepu po loda
Loda masz w domu na miejscu bez wychodzenia!
hahahah na patyku haha
predzej rurke z kremem ale to nie lod hahahha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
mam dziś paskudny dzień Mała ma rozwolnienie - łagodnie rzecz nazywając, rano wpadłam w poślizg i w wjechałam w pupe" samochodu przede mną, w pracy zapiernicz, bo audyt może wpaść w każdej chwili.... achhh to nie jest mój dzień
miłego popołudnia