Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:hahhahah no dobra niech zaskoczy
czekalam na spadek temp ale ona nadal powyzej 37.
czekaj cierpliwie rano zrób z pierwszego moczu test a wogóle to zró bete,bo jezeli doszło pózniej do zapłodnienia moze sikaniec nie pokazac ciąży
pierwszy test jaki zrobilam pokazal 1 ciemno rozowa a druga blada, ledwie widoczna, wiec uznalam, ze to jakis dupny tescior i jest negatyw. dzisiaj ten pink oszalal. Zobaczymy jutro. a Bete w zwyklym lab zrobie? -
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:powiem tak ciagle mi sie odbija ale nie wymiotuje. Tyle na temat
ty babo nie lec w kulki!!! ty wiesz ze jesteś a robisz na w bambuko co nie !!!ah te hormony kobiecie mózga zjadają hah
bardzo smieszne!
obiecalam, ze jak sie dowiem to Wy bedziecie pierwsze, ktore sie dowiedza.skrzat84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:hahhahah no dobra niech zaskoczy
czekalam na spadek temp ale ona nadal powyzej 37.
czekaj cierpliwie rano zrób z pierwszego moczu test a wogóle to zró bete,bo jezeli doszło pózniej do zapłodnienia moze sikaniec nie pokazac ciąży
pierwszy test jaki zrobilam pokazal 1 ciemno rozowa a druga blada, ledwie widoczna, wiec uznalam, ze to jakis dupny tescior i jest negatyw. dzisiaj ten pink oszalal. Zobaczymy jutro. a Bete w zwyklym lab zrobie?
tak jezeli zapłacisz pobiora ci rano krew popołudniu winiki!jesli nfz to wyniki za drugi dzień!kto ci powiedział ze blada krecha to negatyw? -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:powiem tak ciagle mi sie odbija ale nie wymiotuje. Tyle na temat
ty babo nie lec w kulki!!! ty wiesz ze jesteś a robisz na w bambuko co nie !!!ah te hormony kobiecie mózga zjadają hah
bardzo smieszne!
obiecalam, ze jak sie dowiem to Wy bedziecie pierwsze, ktore sie dowiedza.
jagódko jestes w ciąży ja ci to mówie!wspomnisz moje słowa -
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:powiem tak ciagle mi sie odbija ale nie wymiotuje. Tyle na temat
bardzo smieszne!
jagódko jestes w ciąży ja ci to mówie!wspomnisz moje słowa
to przyjade do tego Raciborza i Ci postawie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:powiem tak ciagle mi sie odbija ale nie wymiotuje. Tyle na temat
bardzo smieszne!
jagódko jestes w ciąży ja ci to mówie!wspomnisz moje słowa
to przyjade do tego Raciborza i Ci postawie!
trzymam cie za słowo!!! -
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:dzastina2005 wrote:cześc dziewuszki. Mam takie głupie pytanie dziś w sumie z głupoty zrobiłam sobie test z śliny na mikroskopie owulacyjnym i ku mojemu zdziwieniu pokazał same paprocie czyli wynik pozytywny dla dni płodnych. Czy to jest mozliew że luteina fałszuje wynik?
a jaka luteina doustna?
tak doustną2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzastina2005 wrote:skrzat84 wrote:dzastina2005 wrote:cześc dziewuszki. Mam takie głupie pytanie dziś w sumie z głupoty zrobiłam sobie test z śliny na mikroskopie owulacyjnym i ku mojemu zdziwieniu pokazał same paprocie czyli wynik pozytywny dla dni płodnych. Czy to jest mozliew że luteina fałszuje wynik?
a jaka luteina doustna?
tak doustną
wiesz a który d.c masz ilu dniowy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny