Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPoziom hormonu hCG w organizmie jest wskaźnikiem, który pozwala określić, czy jesteś w ciąży. Jest on wykrywalny zarówno w moczu, jak i we krwi, a w tym pierwszym przypadku można wykorzystać powszechnie dostępne domowe testy ciążowe. Hormon hCG produkowany jest już od 8. dnia ciąży przez zarodek, a potem przez łożysko i od tego czasu jest wykrywalny standardowymi testami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Paula90 wrote:Jagoda ktory cykl sie staracie ??
Paula my az tak bardzo sie nie staramy, rok bez zabezpieczenia a ostatnie 2 cykle z wieksza uwaga sie obserwowalam. ten cykl mierzylam temperature.
ciąża biochemiczna u mnie była stwierdzona -
JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:Jagoda ktory cykl sie staracie ??
Paula my az tak bardzo sie nie staramy, rok bez zabezpieczenia a ostatnie 2 cykle z wieksza uwaga sie obserwowalam. ten cykl mierzylam temperature.
No to wyglada na to ze sie udalohttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Paula90 wrote:Jagoda ktory cykl sie staracie ??
złoty szczał hahJagoodkaK, Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:Jagoda ktory cykl sie staracie ??
złoty szczał hah
hahhahahhaah zdecydowanie szczał buehehehskrzat84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:dobra jutro robie inny.
Kochane moje a slyszalyscie o ciazy biochemicznej?
tak a co chcesz wiedziec?
z ciekawosci pytam, bo ten dzisiejszy bubel mn ie tak nakierowal troche
kochana nie spokojnie ciąża biochemiczna to zagniezdzenie sie zarodka, z tym żę skazana jest z miejsca na poronienie,ja 11lipca nie dostałam okresu,test beta hcg 11.34 robiona 12 a 13poronienie -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:dobra jutro robie inny.
Kochane moje a slyszalyscie o ciazy biochemicznej?
tak a co chcesz wiedziec?
z ciekawosci pytam, bo ten dzisiejszy bubel mn ie tak nakierowal troche
kochana nie spokojnie ciąża biochemiczna to zagniezdzenie sie zarodka, z tym żę skazana jest z miejsca na poronienie,ja 11lipca nie dostałam okresu,test beta hcg 11.34 robiona 12 a 13poronienie
w tym wszystkim tez stwierdzona pozamciczna po jajowodzie obód był 4razy wiekszy niz by normalnej ciąży,biochemiczna jest skazana na strate -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:;( dobra nie mysle ani o ciazy biochemicznej, ani o pozamacicznej ani o zadnej innej
nie mysl idz na bete kochana a pózniej do raciborza hahah
dobra jutro test, w piatek beta a po swietach do raciborza
hahahhahahaha mówie ci kochana spokój spokój i jeszcze raz spokój!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny