Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
skrzat84 wrote:dzastina2005 wrote:skrzat84 wrote:dzastina2005 wrote:cześc dziewuszki. Mam takie głupie pytanie dziś w sumie z głupoty zrobiłam sobie test z śliny na mikroskopie owulacyjnym i ku mojemu zdziwieniu pokazał same paprocie czyli wynik pozytywny dla dni płodnych. Czy to jest mozliew że luteina fałszuje wynik?
a jaka luteina doustna?
tak doustną
wiesz a który d.c masz ilu dniowy?
cylke mam ostatnio porabane zreszta ci pisałam raz sa raz ich nie ma. wszystko wskazywało na owulację między 13 a 14 marca. i ten mikroskop to potwierdził.2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzastina2005 wrote:skrzat84 wrote:dzastina2005 wrote:skrzat84 wrote:dzastina2005 wrote:cześc dziewuszki. Mam takie głupie pytanie dziś w sumie z głupoty zrobiłam sobie test z śliny na mikroskopie owulacyjnym i ku mojemu zdziwieniu pokazał same paprocie czyli wynik pozytywny dla dni płodnych. Czy to jest mozliew że luteina fałszuje wynik?
a jaka luteina doustna?
tak doustną
cylke mam ostatnio porabane zreszta ci pisałam raz sa raz ich nie ma. wszystko wskazywało na owulację między 13 a 14 marca. i ten mikroskop to potwierdził.
to nie luteina w takim wkładzie!!!! -
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:maximka84 wrote:witam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
I rozwaliłam 309,80zł ... na 2 biustonosze z Triumph'a ale są super, chociaz jeden jest jakby mniejszy niz drugi, no ale dopasuje się
...zaszalałam... czasem trzeba no nie ?
zazdroszczę, ja ostatnio pojechałam do TK Maxxa i kupilam super biustonosze oczywiscie push upy bo ja mam brak cyckow a teraz sa mi za male
I BEDA BO CYCE W CIĄZY ROSNĄ HAH
i od 2 dni leci mi krew z nosa a nigdy mi nie leciala!!!!!
moze ja chora jestem
mi tez leciała organizm tak raguje na zmiany..i bedzie leciała.a nie kreci ci w głowie?
kilka razy w ciagu 3 moze 4 dni ale glownie jak wstawalam z ozka albo sie obracalam lub nachylalam -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:JagoodkaK wrote:maximka84 wrote:witam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
I rozwaliłam 309,80zł ... na 2 biustonosze z Triumph'a ale są super, chociaz jeden jest jakby mniejszy niz drugi, no ale dopasuje się
zazdroszczę, ja ostatnio pojechałam do TK Maxxa i kupilam super biustonosze oczywiscie push upy bo ja mam brak cyckow a teraz sa mi za male
zazdrosdzczę braku cycków!!!!!!!!!!!!!!!11
ja to się czasem zastanawiam nad operacją ... zmniejszenia ... kiedyś moze nazbieram ...
takie dupne masz?haha -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:maximka84 wrote:witam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
I BEDA BO CYCE W CIĄZY ROSNĄ HAH
i od 2 dni leci mi krew z nosa a nigdy mi nie leciala!!!!!
moze ja chora jestem
mi tez leciała organizm tak raguje na zmiany..i bedzie leciała.a nie kreci ci w głowie?
kilka razy w ciagu 3 moze 4 dni ale glownie jak wstawalam z ozka albo sie obracalam lub nachylalam
pierwsz objawy juz masz!prosze a ty ich nie widzisz? -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:maximka84 wrote:echhhh aj juz nie chce żeby mi urosły .... a ewciu po ciazy chyba jakos sie zmniejszają ... co ... ?
ano miałam byc w domu ale mnie jakoś na Auchana wzieło
hahahha nawet nie mów ja karmiłam i mam wymiona a nie cyce ahha
po ciazy 100% idę na zmniejszenie chociaz niby do mojego wzrostu i postury nie mam jakichs ogromnych,. no ale juz na stanik to musze wydać grubo powyżej 100 żeby jakoś wyglądać ...
zazdroszcze tym, które moga sobie kolorowe kupowac - i naraz po 5 sztuk czase - no tak jak 15 zł np. kosztuje jeden ... a jak jeden kosztuje 169zł ... no to już brak szaleństw ...
-
skrzat84 wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:maximka84 wrote:witam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
ja to się czasem zastanawiam nad operacją ... zmniejszenia ... kiedyś moze nazbieram ...
takie dupne masz?haha
no sorry ale 75 A to lekkie przegięcie paly!!!! -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:echhhh aj juz nie chce żeby mi urosły .... a ewciu po ciazy chyba jakos sie zmniejszają ... co ... ?
ano miałam byc w domu ale mnie jakoś na Auchana wzieło
hahahha nawet nie mów ja karmiłam i mam wymiona a nie cyce ahha
po ciazy 100% idę na zmniejszenie chociaz niby do mojego wzrostu i postury nie mam jakichs ogromnych,. no ale juz na stanik to musze wydać grubo powyżej 100 żeby jakoś wyglądać ...
zazdroszcze tym, które moga sobie kolorowe kupowac - i naraz po 5 sztuk czase - no tak jak 15 zł np. kosztuje jeden ... a jak jeden kosztuje 169zł ... no to już brak szaleństw ...
aj przeszadzasz twój lubie takie dojce!!!są git!!! -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:JagoodkaK wrote:dobra jutro robie inny.
Kochane moje a slyszalyscie o ciazy biochemicznej?
Hej slyszalam i niestety mialam.
KIEDY PORONIŁAS?
w wigilie 2011 dostalam plamienie 1 dniowe mialam miec normalny okres.a po 18 dniach zaczelam krwawic i w domu po pracy poronila jakos 6 tydzien to byl.Poszlam do gin i powiedziala mi wlasnie ze to ciaza bio chem. -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:maximka84 wrote:witam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
takie dupne masz?haha
no sorry ale 75 A to lekkie przegięcie paly!!!!
ja mam 70b/c heheh i małe mam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:JagoodkaK wrote:dobra jutro robie inny.
Kochane moje a slyszalyscie o ciazy biochemicznej?
Hej slyszalam i niestety mialam.
KIEDY PORONIŁAS?
w wigilie 2011 dostalam plamienie 1 dniowe mialam miec normalny okres.a po 18 dniach zaczelam krwawic i w domu po pracy poronila jakos 6 tydzien to byl.Poszlam do gin i powiedziala mi wlasnie ze to ciaza bio chem.
współczuje ci kochana...błone widziałaś? -
skrzat84 wrote:dzastina2005 wrote:skrzat84 wrote:dzastina2005 wrote:skrzat84 wrote:dzastina2005 wrote:cześc dziewuszki. Mam takie głupie pytanie dziś w sumie z głupoty zrobiłam sobie test z śliny na mikroskopie owulacyjnym i ku mojemu zdziwieniu pokazał same paprocie czyli wynik pozytywny dla dni płodnych. Czy to jest mozliew że luteina fałszuje wynik?
a jaka luteina doustna?
tak doustną
cylke mam ostatnio porabane zreszta ci pisałam raz sa raz ich nie ma. wszystko wskazywało na owulację między 13 a 14 marca. i ten mikroskop to potwierdził.
to nie luteina w takim wkładzie!!!!
To dlaczego teraz mi pokazuje że mam dni płodne jak faktycznie ich nie mam? Bo trochę tego nie kumam...2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Moj T ostatnio tak mnie wkur... ze mu powiedzialam, ze ma zbirac na operacje jak mu te nie pasuja albo sobie kobiete zmienic!
wymienimy się - oddam ci połowe moich za darmo !!!!!
chociaz fakt - mojemu sie podobają ...
ale mi nie ..... jak tylko kase nazbieram .... kosztuje to holendarne pieniadze