Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
I rozwaliłam 309,80zł ... na 2 biustonosze z Triumph'a ale są super, chociaz jeden jest jakby mniejszy niz drugi, no ale dopasuje się
...zaszalałam... czasem trzeba no nie ?JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:witam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
I rozwaliłam 309,80zł ... na 2 biustonosze z Triumph'a ale są super, chociaz jeden jest jakby mniejszy niz drugi, no ale dopasuje się
...zaszalałam... czasem trzeba no nie ?
o matko miałaś byc w domku ahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:witam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
zazdroszczę, ja ostatnio pojechałam do TK Maxxa i kupilam super biustonosze oczywiscie push upy bo ja mam brak cyckow a teraz sa mi za male -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:maximka84 wrote:witam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
zazdroszczę, ja ostatnio pojechałam do TK Maxxa i kupilam super biustonosze oczywiscie push upy bo ja mam brak cyckow a teraz sa mi za male
I BEDA BO CYCE W CIĄZY ROSNĄ HAH -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:Jagoda ktory cykl sie staracie ??
Paula my az tak bardzo sie nie staramy, rok bez zabezpieczenia a ostatnie 2 cykle z wieksza uwaga sie obserwowalam. ten cykl mierzylam temperature.
ciąża biochemiczna u mnie była stwierdzona
u mnie tez byla stwierdzona ale juz po wydaleniu plodu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:Jagoda ktory cykl sie staracie ??
Paula my az tak bardzo sie nie staramy, rok bez zabezpieczenia a ostatnie 2 cykle z wieksza uwaga sie obserwowalam. ten cykl mierzylam temperature.
ciąża biochemiczna u mnie była stwierdzona
u mnie tez byla stwierdzona ale juz po wydaleniu plodu
tak kochana ale jej nie pisz bo do łba nabierze -
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:maximka84 wrote:witam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
zazdroszczę, ja ostatnio pojechałam do TK Maxxa i kupilam super biustonosze oczywiscie push upy bo ja mam brak cyckow a teraz sa mi za male
I BEDA BO CYCE W CIĄZY ROSNĄ HAH
i od 2 dni leci mi krew z nosa a nigdy mi nie leciala!!!!!
moze ja chora jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:maximka84 wrote:witam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
I BEDA BO CYCE W CIĄZY ROSNĄ HAH
i od 2 dni leci mi krew z nosa a nigdy mi nie leciala!!!!!
moze ja chora jestem
mi tez leciała organizm tak raguje na zmiany..i bedzie leciała.a nie kreci ci w głowie? -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:maximka84 wrote:witam witam to znowu ja tyle że zaraz ''na dobre i na złe''
zazdrosdzczę braku cycków!!!!!!!!!!!!!!!11
ja to się czasem zastanawiam nad operacją ... zmniejszenia ... kiedyś moze nazbieram ...