Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki ale dajecie popalic!!! nie podczytywalam Was przez 1 dzien -teraz patrze a Tu ponad 35 stron!!! z tego co widze 75% wszystkich postów nalezy do skrzata!!! Echh juz tego nie nadrobie ale prosze napiszcie która testowala ostatnio i jaki wynik? ja tesuje za tydz we czwartek jesli oczywiscie nie przyjdzie @. Pozdrowionka!!
-
Brava wrote:dziewczynki ale dajecie popalic!!! nie podczytywalam Was przez 1 dzien -teraz patrze a Tu ponad 35 stron!!! z tego co widze 75% wszystkich postów nalezy do skrzata!!! Echh juz tego nie nadrobie ale prosze napiszcie która testowala ostatnio i jaki wynik? ja tesuje za tydz we czwartek jesli oczywiscie nie przyjdzie @. Pozdrowionka!!
Witam ! Popieram " petycję" Bravy.
Dziwne, ze jeszcze skrzacik nie odezwała sie dzisiaj .aisa, Brava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrava wrote:dziewczynki ale dajecie popalic!!! nie podczytywalam Was przez 1 dzien -teraz patrze a Tu ponad 35 stron!!! z tego co widze 75% wszystkich postów nalezy do skrzata!!! Echh juz tego nie nadrobie ale prosze napiszcie która testowala ostatnio i jaki wynik? ja tesuje za tydz we czwartek jesli oczywiscie nie przyjdzie @. Pozdrowionka!!
witaj brava:)dałyśmy po pisaniu heh
ja testeowałam neg był:(czekam na @,jagódka test do poprawki ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2013, 07:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:najlepsze paula było rano ja wstałam mój do mnie mówi ze pytałam go czy zaznaczył mi @w wykresie haha
hahahahahahahaha wwariatkko
mówi masz@a ja ze nie a on to po cholere w nocy gadałaś budziłas mnie ze mam ci @zaznaczyc ahhah myslałam ze padne ze śmiechu hahaPaula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny