Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:Teraz doczytałam, nie wiem która z Was testowała i miała bladą kreseczkę i jeszcze ma wątpliwości, ale ja jak robiłam 1 test miałam bardzo bladą kreskę którą zobaczyłam dopiero kiedy test był już "suchy", powtórzyłam na drugi dzień i było to samo więc poszłam na betę. Test może myślić się w ten sposób, że nie wykrywa ciąży - A JEST, NIGDY NA ODWRÓT.
Dziękuję kochana, dziś nadal @ nie ma, test rano negatywny, więc pozostaje mi zrobienie bety.basiulkaa_89, aiwlys lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Paula90 wrote:ja juz dalam bo caly czas mam kremowy lekko ciagnacy ale szybko sie rwie...
kurcze to raczej dobrze, można jeszcze działac chyba, chociaż już kremowy to taki płodny nie jest, a owu już miałaś ?
cholera jasna já wie Byla czy nie baraszkowac bedziemy dalej:)http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Jak to przy moim szczesciu bywa prace znalazlam w . . . KEBABIE ale lepsze to niz nic :)co drugi dzien wolne
jasne ... wiesz mieć 1500 a nie mieć ... wiesz, różnica jest ....
ja jak słysze gadkę w stylu - nie ma pracy nie ma , a za 1000zł to się z łózka wstawać nie opłaci ... - to aż mnie skręca ...basiulkaa_89 lubi tę wiadomość