Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Ro nie dobrrze ze negatyw Bu...
A TY skrzacik dajesz jaja haha
Jagodka dlaczego twoj T Ci tak nie ladnie powiedzial z ta nie gotowascia na dziecko??
ci mówie cyrki robie takie że mój stwierdził ze coś nie hallo ze mna hahPaula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:bo moj mnie wkurzyl wczoraj i sie rozbeczala, ze z takim troglodyta to ja dziecka nie chce!
czulosc powyzej 25
powoli przedewszystkim skoro 1tes pokazał ci 2kreski jedna słaba wiec moze byc tak ze mniał mniejszą czyłość i ten z wiekszą nie pokaze spokojnie.dlatego ci napisałam beta a nie sikance...poczekaj do konca tyg i zrób bete -
nick nieaktualny
-
Anika321 wrote:Witajcie kobitki
Noc spokojna u nas poza jedną pobódką o 4
Dzisiaj moje dziecko jak spałam przyszło do mnie bez pampka i z bobkiem w reku. No myslalam ze padne...
Odliczam dalej dni.Jeszcze 11
Kolorowa nochttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Ma zapiernicz w robocie i duzo stresu, ale to go nie upowaznia do takich tekstow.
Seksu sie chcialo to niech kurde konsekwencje ponosi albo sie w gumy zaopatrzy, tyle ze ja lizaka przez papierek lizac nie lubie!!
ja tez nie lubie ehhe spokojnie kochana głowa do góry jak pisałam wczesniej musi do niego to dotrzeć..stres jego odbija sie na tobie i niema co płakać,musisz byc twarda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz doczytałam, nie wiem która z Was testowała i miała bladą kreseczkę i jeszcze ma wątpliwości, ale ja jak robiłam 1 test miałam bardzo bladą kreskę którą zobaczyłam dopiero kiedy test był już "suchy", powtórzyłam na drugi dzień i było to samo więc poszłam na betę. Test może myślić się w ten sposób, że nie wykrywa ciąży - A JEST, NIGDY NA ODWRÓT.
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Teraz doczytałam, nie wiem która z Was testowała i miała bladą kreseczkę i jeszcze ma wątpliwości, ale ja jak robiłam 1 test miałam bardzo bladą kreskę którą zobaczyłam dopiero kiedy test był już "suchy", powtórzyłam na drugi dzień i było to samo więc poszłam na betę. Test może myślić się w ten sposób, że nie wykrywa ciąży - A JEST, NIGDY NA ODWRÓT.
mówiłam to samo jagódce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny