Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Jagoodko kochana widze ze ty tez poklocilas sie z twoim ja przedwczoraj,wczoraj przeprosil ale dalej jestem zla i on dobrze o tym wie zeb przegial po calej lini. ale faceci juz tak maja
dobrze, ze przynajmniej mam psa, ktory sie przyjdzie przytulic i lze otrze
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Jak to przy moim szczesciu bywa prace znalazlam w . . . KEBABIE ale lepsze to niz nic :)co drugi dzien wolne
jasne ... wiesz mieć 1500 a nie mieć ... wiesz, różnica jest ....
ja jak słysze gadkę w stylu - nie ma pracy nie ma , a za 1000zł to się z łózka wstawać nie opłaci ... - to aż mnie skręca ...
Tez mnie to strasznie denerwuje!!!ja njestem taka osoba ktora sie chwyta kazdej pracy zawsze jest dodatkowe doswiadczenie -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:Jagoodko kochana widze ze ty tez poklocilas sie z twoim ja przedwczoraj,wczoraj przeprosil ale dalej jestem zla i on dobrze o tym wie zeb przegial po calej lini. ale faceci juz tak maja
Ja tez mam psia czarnego diabla tasmanskiego kundelka -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:Jagoodko kochana widze ze ty tez poklocilas sie z twoim ja przedwczoraj,wczoraj przeprosil ale dalej jestem zla i on dobrze o tym wie zeb przegial po calej lini. ale faceci juz tak maja
Ja tez mam psia czarnego diabla tasmanskiego kundelka
Sedan sie moj nazywa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:Jagoodko kochana widze ze ty tez poklocilas sie z twoim ja przedwczoraj,wczoraj przeprosil ale dalej jestem zla i on dobrze o tym wie zeb przegial po calej lini. ale faceci juz tak maja
Ja tez mam psia czarnego diabla tasmanskiego kundelka
ja mam setera irlandzkiego - Koniaka, Coniasia, Connera :)funkcjonuje w tylu nazwach -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Hmn...zatanawiam mnie kwestia nieregularnych cykli .... jak to rozumieć, czy takie wahania 2-3 dni to jeszcze norma czy już można mówić o nieregularności ... ?
wiesz co mi sie wydaje,ze regularny jest wtedy jak przychodzi okres zawsze np.co 28 dni.A jak sa wachania dni 2-3 to juz lekka nie regularnosc.Mi sie tak wydaje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:maximka84 wrote:Hmn...zatanawiam mnie kwestia nieregularnych cykli .... jak to rozumieć, czy takie wahania 2-3 dni to jeszcze norma czy już można mówić o nieregularności ... ?
wiesz co mi sie wydaje,ze regularny jest wtedy jak przychodzi okres zawsze np.co 28 dni.A jak sa wachania dni 2-3 to juz lekka nie regularnosc.Mi sie tak wydaje
hmn ... no ja toćka w toćkę regularnych nie mam echhhh bo doszukuję się już u siebie PCOS ... cykle mam z wachaniami i trądzik (wg.dermatolog różowaty), innych objawów nie mam .... skrzat pisał jeszcze o jakichś plamieniach z piersi czego też nie mam i nie miałam , ale już mysli mam przeróżne .... badań żadnych w tym kierunku nie robiłam ....
skołowana ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny