X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoodko kochana widze ze ty tez poklocilas sie z twoim :/ ja przedwczoraj,wczoraj przeprosil ale dalej jestem zla i on dobrze o tym wie zeb przegial po calej lini.:) ale faceci juz tak maja

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadna praca nie hańbi.. ja juz powiedzialam ze jak odchowam drugiego dziudziusia to pierwszej lepszej pracy sie łapie :)

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Jagoodko kochana widze ze ty tez poklocilas sie z twoim :/ ja przedwczoraj,wczoraj przeprosil ale dalej jestem zla i on dobrze o tym wie zeb przegial po calej lini.:) ale faceci juz tak maja

dobrze, ze przynajmniej mam psa, ktory sie przyjdzie przytulic i lze otrze

Paula90 lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Jak to przy moim szczesciu bywa prace znalazlam w . . . KEBABIE :P ale lepsze to niz nic :)co drugi dzien wolne :P

jasne ... wiesz mieć 1500 a nie mieć ... wiesz, różnica jest ....
    ja jak słysze gadkę w stylu - nie ma pracy nie ma , a za 1000zł to się z łózka wstawać nie opłaci ... - to aż mnie skręca ...

Tez mnie to strasznie denerwuje!!!ja njestem taka osoba ktora sie chwyta kazdej pracy zawsze jest dodatkowe doswiadczenie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

Ja tez mam psia :) czarnego diabla tasmanskiego ;) kundelka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    JagoodkaK wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

Sedan sie moj nazywa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie basiulka - zawsze jakieś doświadczenie jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmn...zatanawiam mnie kwestia nieregularnych cykli .... jak to rozumieć, czy takie wahania 2-3 dni to jeszcze norma czy już można mówić o nieregularności ... ?

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz "leze" na L4 to chciala jakaś chalupnicza prace, niestety sami oszusci ;(

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    JagoodkaK wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

ja mam setera irlandzkiego - Koniaka, Coniasia, Connera :)funkcjonuje w tylu nazwach

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Hmn...zatanawiam mnie kwestia nieregularnych cykli .... jak to rozumieć, czy takie wahania 2-3 dni to jeszcze norma czy już można mówić o nieregularności ... ?

wiesz co mi sie wydaje,ze regularny jest wtedy jak przychodzi okres zawsze np.co 28 dni.A jak sa wachania dni 2-3 to juz lekka nie regularnosc.Mi sie tak wydaje

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    ja teraz "leze" na L4 to chciala jakaś chalupnicza prace, niestety sami oszusci ;(

oj tak to prawda ... trzeba uważać ... na L4, to gdzie pracujesz ?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:

Tez kiedys chcialam chalupnictwo tak zeby se przyrobic ale niestety dobrze mowisz,sami oszusci :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    maximka84 wrote:

wiesz co mi sie wydaje,ze regularny jest wtedy jak przychodzi okres zawsze np.co 28 dni.A jak sa wachania dni 2-3 to juz lekka nie regularnosc.Mi sie tak wydaje

hmn ... no ja toćka w toćkę regularnych nie mam :( echhhh bo doszukuję się już u siebie PCOS ... cykle mam z wachaniami i trądzik (wg.dermatolog różowaty), innych objawów nie mam .... skrzat pisał jeszcze o jakichś plamieniach z piersi czego też nie mam i nie miałam , ale już mysli mam przeróżne .... badań żadnych w tym kierunku nie robiłam ....

skołowana ... :\

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmn... basiula wyczytałam w necie :

Uważa się, że długość cykli miesiączkowych kobiety powinna zawierać się w przedziale 25 – 35 dni. Jeśli czas ich trwania raz jest dłuższy, a raz krótszy mówi się o nieregularnym miesiączkowaniu.

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelno oszustów :/

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To po co sie dreczysz,meczysz???ciesz sie ze niemasz :) jak bedziesz miec badania to wtedy bedziesz sie martwic ;)

Paula90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    średnio rozumiem to stwierdzenie : jeżeli raz jest krótszy a raz dłuższy ... czy to znaczy że jak raz jest 28, raz 27, a raz np.30 to już można mówić o nieregularnych cyklach ...

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli mam nie regularny . . . brrrr. . . .:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    czyli mam nie regularny . . . brrrr. . . .:/

a jakie masz cykle ... ? badania miałaś robione ? jak to u Ciebie wygląda ?:)

‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ