Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Paula90 wrote:u nas tez szaro i jakos tak bez checi... Wiec leze i pierdziele nic dzis nie robie
to gdzie Ty przebywasz za tą granicą ? na stałe czy tylko dorobić ... ?
Ja w Anglii Chesterfield... Na stale Wywiaøo mnie za moimbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:u nas tez szaro i jakos tak bez checi... Wiec leze i pierdziele nic dzis nie robie
Ja w Anglii Chesterfield... Na stale Wywiaøo mnie za moim
i jak Ci się zyje tam ? nie tęsknisz za Polandią ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:JA DZIS ZALICZYLAM SPACER, KAWUSIA SLODYCZE I JOGURCIK. MOZE CHWILA PRZYJEMNOSCI NA ALLEGRO :p A MOJEMU RADZE, ZEBY SIE DO MNIE NIE ODZYWAL BO ZABIJE PRZEZ TELEFON
słuchawką go potraktuj hehe
szkoda, że juz nie mam takiego przedpotopowego telefonu z antenka, bo bylby trup! -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:JA DZIS ZALICZYLAM SPACER, KAWUSIA SLODYCZE I JOGURCIK. MOZE CHWILA PRZYJEMNOSCI NA ALLEGRO :p A MOJEMU RADZE, ZEBY SIE DO MNIE NIE ODZYWAL BO ZABIJE PRZEZ TELEFON
słuchawką go potraktuj hehe
szkoda, że juz nie mam takiego przedpotopowego telefonu z antenka, bo bylby trup!
dup i trup hahah -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:Jagoodko kochana widze ze ty tez poklocilas sie z twoim ja przedwczoraj,wczoraj przeprosil ale dalej jestem zla i on dobrze o tym wie zeb przegial po calej lini. ale faceci juz tak maja
dobrze, ze przynajmniej mam psa, ktory sie przyjdzie przytulic i lze otrze
Ja tez mam psia czarnego diabla tasmanskiego kundelka
ja mam setera irlandzkiego - Koniaka, Coniasia, Connera :)funkcjonuje w tylu nazwach
jest rudy?moja siora miała ale zdech ze starości piekne psisko
Ewuś od 16 lat hoduję setery
jade do ciebie one takie zajefajne psy!!piekne,wierne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:no właśnie Ewa się dziś opierdziela w postach!!!
kochane mam takie kłopoty ze szok
co sie dzieje, mozemy jakos pomoc? czy wspierac Cie
kochana mam kredyt na dom,bank mi wymówił kredyt bo mój stracił prace,ale mielismy niby ubezp okazało sie ze jednak nie jest,wziełam prawnika i walcze co mam zrobić jak juz 180tys jest spłacone. -
maximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:u nas tez szaro i jakos tak bez checi... Wiec leze i pierdziele nic dzis nie robie
Ja w Anglii Chesterfield... Na stale Wywiaøo mnie za moim
i jak Ci się zyje tam ? nie tęsknisz za Polandią ?
Dobrze mi Uwazam ze duzo lepiej zyje sie tutaj niz w Polsce... Czasem tesknie ale za rodzinka I mamuniahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Anika321 wrote:Paula ale Ci dobrze mnie juz mieszkanie w Polsce pomalu przeraża non stop jakies problemy
Polska ponury kraj gdzie sa praktycznie same problemy no chyba ze ktos zartabia od uja :]http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4