Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:dziewczynki zaś jajnik do tego mnie nawala cholera wszystko na raz sie wali mi nałeba
Skrzacie a wiesz o tym,ze dziecko przychodzi w najmniej odpowiednim momencie ??? za duzo masz problemow dlatego dzidzia do ciebie przyjdzie jak nic ja cos czujePaula90 lubi tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:dziewczynki zaś jajnik do tego mnie nawala cholera wszystko na raz sie wali mi nałeba
Skrzacie a wiesz o tym,ze dziecko przychodzi w najmniej odpowiednim momencie ??? za duzo masz problemow dlatego dzidzia do ciebie przyjdzie jak nic ja cos czuje
no wlasnie, wlasnie -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:dziewczynki zaś jajnik do tego mnie nawala cholera wszystko na raz sie wali mi nałeba
Skrzacie a wiesz o tym,ze dziecko przychodzi w najmniej odpowiednim momencie ??? za duzo masz problemow dlatego dzidzia do ciebie przyjdzie jak nic ja cos czuje
ja nie planowałam w tym cyklu uswiadomiłam sobie pózniej jak spojrzałam ze były stosunki w te dni hahah bedzie co ma byc test z wczoraj ujemnyPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Ewa przesylam rude buziaki od mojego koniaczka, do tego leci do Ciebie latte i duplo
heheheh tez go ucałuj:*
daje dziadowi buziaka a ten sie glupio na mnie patrzy
hahahha powiedz ze to od skrzata haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Skrzaciku bo tak zawsze jest!!!jak planujesz to akurat w te dni kiedy trzeba to nie da rady bo zmeczenie,bo to bo tamto a jak nie planujez to trafisz jak nic w te dni
ale ja wam mówie ze nie jestem nie udało sie baby rozumiecie!!!hallllo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzobacz sobie moj wykres tez sie nie staralam jakos bardzo w tym cyklu a kazdy dzien plodny wedlug detektora mialam stosunek i jeden dzien przed przerwy heheheh ale nie martw sie ja tez sadze ze u mnie nic z tego do pracy ide wiec nie moge byc w ciazy
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny