Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem po pedagogice ogólnej, a pracuje w finansach :) Korpo mnie psychicznie wykańcza.
    Ale jesteście wciągające - powinnam w końcu wstać i wziąć się za sprzątanie.

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    zobacz sobie moj wykres tez sie nie staralam jakos bardzo w tym cyklu a kazdy dzien plodny wedlug detektora mialam stosunek i jeden dzien przed przerwy heheheh :) ale nie martw sie ja tez sadze ze u mnie nic z tego :) do pracy ide wiec nie moge byc w ciazy :O

wiesz ja nawet po płodnym sluzie bara bara wszsytsko sie okaze za 2dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Ja jestem po pedagogice ogólnej, a pracuje w finansach :) Korpo mnie psychicznie wykańcza.

ja tez haha nieruszyłam palcem w domu jeszcze

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat-mocno trzymam kciuki za Ciebie :) mam nadzieje ze sie powiedzie i czekam na wieści :)

skrzat84 lubi tę wiadomość

• JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moge nie moge ale bede :P

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra to moze zrobmy sobie przerwe, bo pranie musze wstawic i pozmywac:P
    a jak znow naskrobiecie 3 strony to bede nie w temacie :P

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze a ile razy mi sie snilo ze urodzilam blizniaki i jedno dziecko.wychowywalam je do 3 roku zycia i...sie budzilam ;) juz nie przywiazuje wagi do snow o dzieciach :) za duzo potem mysle o tych dzieciach.

A w senniku sprawdzalam kiedys to jak sie sni dziecko to znaczyn ze ktos go BARDZO PRAGNIE.

• KlaraM Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    dziewczynki zaś jajnik do tego mnie nawala cholera wszystko na raz sie wali mi nałeba

Skrzacie a wiesz o tym,ze dziecko przychodzi w najmniej odpowiednim momencie ??? ;) za duzo masz problemow dlatego dzidzia do ciebie przyjdzie jak nic :) ja cos czuje

ja nie planowałam w tym cyklu uswiadomiłam sobie pózniej jak spojrzałam ze były stosunki w te dni hahah bedzie co ma byc test z wczoraj ujemny

Też tak słyszałam, że jak się nie myśli itd i faktycznie u wielu dziewczyn się sprawdza także trzymam kciuki. Co do długości cyklu to przeczytałam że nie powinien mieć mniej niż 21 dni i więcej niż chyba 36. Piszecie o problemach z pracą i kredytami... My też niedawno wprowadziliśmy się do naszego domku i dlatego jakieś 10 miechów temu podjęliśmy decyzję że dzidzia zdąży się urodzić jak już będziemy u siebie a tu nic tyle czasu. Jakiś tam kredyt też mamy ale na szczęście nie hipoteczny, praca jest więc miało być wszystko ok a nie jest :-/

skrzat84 lubi tę wiadomość

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    skrzat-mocno trzymam kciuki za Ciebie :) mam nadzieje ze sie powiedzie i czekam na wieści :)

zobaczymy jak bedzie ale dzieki

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Boze a ile razy mi sie snilo ze urodzilam blizniaki i jedno dziecko.wychowywalam je do 3 roku zycia i...sie budzilam ;) juz nie przywiazuje wagi do snow o dzieciach :) za duzo potem mysle o tych dzieciach.

A w senniku sprawdzalam kiedys to jak sie sni dziecko to znaczyn ze ktos go BARDZO PRAGNIE.

to mózgownica płata figle hehe

• aisa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaraM wrote:
    hej, nawet nie zdążyłam testować, niestety w tym miesiącu znowu się nie udało... zaczynamy kolejny, 9 już :-(

Nie smutaj Klara :)
    U mnie to samo wczoraj, kwiecień będzie nasz :D

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaraM wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    dziewczynki zaś jajnik do tego mnie nawala cholera wszystko na raz sie wali mi nałeba

Skrzacie a wiesz o tym,ze dziecko przychodzi w najmniej odpowiednim momencie ??? ;) za duzo masz problemow dlatego dzidzia do ciebie przyjdzie jak nic :) ja cos czuje

ja nie planowałam w tym cyklu uswiadomiłam sobie pózniej jak spojrzałam ze były stosunki w te dni hahah bedzie co ma byc test z wczoraj ujemny

Też tak słyszałam, że jak się nie myśli itd i faktycznie u wielu dziewczyn się sprawdza także trzymam kciuki. Co do długości cyklu to przeczytałam że nie powinien mieć mniej niż 21 dni i więcej niż chyba 36. Piszecie o problemach z pracą i kredytami... My też niedawno wprowadziliśmy się do naszego domku i dlatego jakieś 10 miechów temu podjęliśmy decyzję że dzidzia zdąży się urodzić jak już będziemy u siebie a tu nic tyle czasu. Jakiś tam kredyt też mamy ale na szczęście nie hipoteczny, praca jest więc miało być wszystko ok a nie jest :-/

wiec chyba tylko spokoj i cierpliwosci :*
    Bedzie maluszek:*

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaraM wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:

gdzie to wyczytałas z wójka google?o matko!pytaj gina a wójka google on głupi

• JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra spadam na chwile bo dom sam sie nie ogarnie

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj testowałam (25dc), wiem że za wcześnie ale nie wytrzymałam. Oglądałam galerie wykresów i niektórym tak wcześniej już pozytyw wyszedł, więc nie mogłam się doczekać :)
    Kolejny test w sobotę żeby zdecydować, czy mam brać lutkę czy nie. @ powinna przyjść w niedziele.

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:

tak to jest, pedagogika ... mieć w TYM pracę ...

• KlaraM Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    KlaraM wrote:
    hej, nawet nie zdążyłam testować, niestety w tym miesiącu znowu się nie udało... zaczynamy kolejny, 9 już :-(

Nie smutaj Klara :)
    U mnie to samo wczoraj, kwiecień będzie nasz :D

ehh, no u mnie też wczoraj także może razem nam się poszczęści :-) a tu jeszcze niektórzy nie dadzą żyć i pytają: no kiedy wreszcie... dodam że nie wiedzą o staraniach, myślą że mąż chce a ja nie i jestem ta zła ;-)

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Ja dzisiaj testowałam (25dc), wiem że za wcześnie ale nie wytrzymałam. Oglądałam galerie wykresów i niektórym tak wcześniej już pozytyw wyszedł, więc nie mogłam się doczekać :)
    Kolejny test w sobotę żeby zdecydować, czy mam brać lutkę czy nie. @ powinna przyjść w niedziele.

ja tez robiłam 25d.c i neg

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    dobra spadam na chwile bo dom sam sie nie ogarnie

:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:

POWODZENIA :)

‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ