Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Mi sie wczoraj w nocy poplakalo ale coz.Kochana trzeba nowy watek zalozyc do naszych pogaduch bo dziewczyny juz nas przeklinaja ze to czat sie zrobil i nic o staraniach nie piszemy heheheh
Nie przeklinają, ale nie wyrabiają z czytaniem.
Wciąż jesteście marcowymi staraczkami więc nie obrażać się i nie uciekać, ale tu pisać o staraniach, poradach i testowaniach a w założonym przez Basiulkę temacie plotki
To usprawni działanie forum
Brava, martula lubią tę wiadomość
-
Ja czekam z niecierpliwością do 28 marca. Zobaczymy... Nie będę testować wcześniej (choć mnie korci), bo czytałam o przypadkach pozytywnego testu przed okresem, który i tak przyszedł (okres, nie test) w terminie, co wskazywało na bardzo wczesne poronienie.Nie chciałabym serwować sobie dodatkowego stresu. Czekam wiec,a jak się @ nie zjawi to wtedy będę testować.
-
Klif wrote:Ja czekam z niecierpliwością do 28 marca. Zobaczymy... Nie będę testować wcześniej (choć mnie korci), bo czytałam o przypadkach pozytywnego testu przed okresem, który i tak przyszedł (okres, nie test) w terminie, co wskazywało na bardzo wczesne poronienie.Nie chciałabym serwować sobie dodatkowego stresu. Czekam wiec,a jak się @ nie zjawi to wtedy będę testować.
Jeszcze tydzień masz czekania, ale faktycznie lepiej zaczekać . Powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klif wrote:Ja czekam z niecierpliwością do 28 marca. Zobaczymy... Nie będę testować wcześniej (choć mnie korci), bo czytałam o przypadkach pozytywnego testu przed okresem, który i tak przyszedł (okres, nie test) w terminie, co wskazywało na bardzo wczesne poronienie.Nie chciałabym serwować sobie dodatkowego stresu. Czekam wiec,a jak się @ nie zjawi to wtedy będę testować.
hej ja tez testuje 28 ale cos mi sie wydaje ze @ przylezie