Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Boze a ile razy mi sie snilo ze urodzilam blizniaki i jedno dziecko.wychowywalam je do 3 roku zycia i...sie budzilam juz nie przywiazuje wagi do snow o dzieciach za duzo potem mysle o tych dzieciach.
A w senniku sprawdzalam kiedys to jak sie sni dziecko to znaczyn ze ktos go BARDZO PRAGNIE.
to mózgownica płata figle hehe
Jak przestalam robic co miesiac testy,jak przeszlam wszystkie fazy zdurnienia i omotania ktore mozna przejsc jak stara sie o dziecko to juz przestaly mi sie snic dzidziory Fajne sny ale pozniej jak ten debil myslisz a taki fajny byl...
Ja wstawalam z lozka o 4 i moj pyta kaj idziesz?a ja nakarmic dzidzia bo placze w 2 pokoju.a on rybka hehehhe i sie wtedy budzilam podczas snu mu to gadalam.Teraz zas czesto sni mi sie,ze moj mnie zdradza...eh jak nie urok to sraczka -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Boze a ile razy mi sie snilo ze urodzilam blizniaki i jedno dziecko.wychowywalam je do 3 roku zycia i...sie budzilam juz nie przywiazuje wagi do snow o dzieciach za duzo potem mysle o tych dzieciach.
A w senniku sprawdzalam kiedys to jak sie sni dziecko to znaczyn ze ktos go BARDZO PRAGNIE.
Jak przestalam robic co miesiac testy,jak przeszlam wszystkie fazy zdurnienia i omotania ktore mozna przejsc jak stara sie o dziecko to juz przestaly mi sie snic dzidziory Fajne sny ale pozniej jak ten debil myslisz a taki fajny byl...
Ja wstawalam z lozka o 4 i moj pyta kaj idziesz?a ja nakarmic dzidzia bo placze w 2 pokoju.a on rybka hehehhe i sie wtedy budzilam podczas snu mu to gadalam.Teraz zas czesto sni mi sie,ze moj mnie zdradza...eh jak nie urok to sraczka
boze!koszmary masz haha powaznie tez tak miałam ale to jest na odwród-nie zdradza cie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Boze a ile razy mi sie snilo ze urodzilam blizniaki i jedno dziecko.wychowywalam je do 3 roku zycia i...sie budzilam juz nie przywiazuje wagi do snow o dzieciach za duzo potem mysle o tych dzieciach.
Ja wstawalam z lozka o 4 i moj pyta kaj idziesz?a ja nakarmic dzidzia bo placze w 2 pokoju.a on rybka hehehhe i sie wtedy budzilam podczas snu mu to gadalam.Teraz zas czesto sni mi sie,ze moj mnie zdradza...eh jak nie urok to sraczka
boze!koszmary masz haha powaznie tez tak miałam ale to jest na odwród-nie zdradza cie
Na odwrot nie zdradza mnie i NIEMAM DZIDZI -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Boze a ile razy mi sie snilo ze urodzilam blizniaki i jedno dziecko.wychowywalam je do 3 roku zycia i...sie budzilam juz nie przywiazuje wagi do snow o dzieciach za duzo potem mysle o tych dzieciach.
boze!koszmary masz haha powaznie tez tak miałam ale to jest na odwród-nie zdradza cie
Na odwrot nie zdradza mnie i NIEMAM DZIDZI
kochana ja pisze o zdradzie hehe a o dzidzi tez zaniedługo na klikasz nam zobaczysz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-