Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Boze a ile razy mi sie snilo ze urodzilam blizniaki i jedno dziecko.wychowywalam je do 3 roku zycia i...sie budzilam ;) juz nie przywiazuje wagi do snow o dzieciach :) za duzo potem mysle o tych dzieciach.

A w senniku sprawdzalam kiedys to jak sie sni dziecko to znaczyn ze ktos go BARDZO PRAGNIE.

to mózgownica płata figle hehe

Jak przestalam robic co miesiac testy,jak przeszlam wszystkie fazy zdurnienia i omotania ktore mozna przejsc jak stara sie o dziecko to juz przestaly mi sie snic dzidziory :) Fajne sny ale pozniej jak ten debil myslisz a taki fajny byl...
    Ja wstawalam z lozka o 4 i moj pyta kaj idziesz?a ja nakarmic dzidzia bo placze w 2 pokoju.a on rybka :O hehehhe i sie wtedy budzilam ;) podczas snu mu to gadalam.Teraz zas czesto sni mi sie,ze moj mnie zdradza...eh jak nie urok to sraczka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Boze a ile razy mi sie snilo ze urodzilam blizniaki i jedno dziecko.wychowywalam je do 3 roku zycia i...sie budzilam ;) juz nie przywiazuje wagi do snow o dzieciach :) za duzo potem mysle o tych dzieciach.

A w senniku sprawdzalam kiedys to jak sie sni dziecko to znaczyn ze ktos go BARDZO PRAGNIE.

Jak przestalam robic co miesiac testy,jak przeszlam wszystkie fazy zdurnienia i omotania ktore mozna przejsc jak stara sie o dziecko to juz przestaly mi sie snic dzidziory :) Fajne sny ale pozniej jak ten debil myslisz a taki fajny byl...
    Ja wstawalam z lozka o 4 i moj pyta kaj idziesz?a ja nakarmic dzidzia bo placze w 2 pokoju.a on rybka :O hehehhe i sie wtedy budzilam ;) podczas snu mu to gadalam.Teraz zas czesto sni mi sie,ze moj mnie zdradza...eh jak nie urok to sraczka :)

boze!koszmary masz haha powaznie tez tak miałam ale to jest na odwród-nie zdradza cie

• alexis Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są juz jakieś zafasolkowane marcóweczki??

km5shdges7mhg8ze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexis wrote:

heheh nikt jeszcze niewie ....testy czekają bo ten żut co miałyśmy za wczesnie zrobione

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexis wrote:

jeszcze czekamy :)

• KlaraM Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexis wrote:

ehh, chyba pogoda nie sprzyja ;-) ale tak serio, tym co się udało wyjdzie na grudzień, super prezent świąteczny

maximka84 lubi tę wiadomość

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

boze!koszmary masz haha powaznie tez tak miałam ale to jest na odwród-nie zdradza cie

Na odwrot nie zdradza mnie i NIEMAM DZIDZI :/ :)

• Anula81 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.
    Alexis, ja cierpliwie czekam teścik zrobię jutro, albo w sobotę jak @ nie będzie. Dzisiaj tradycyjnie obudziłam sie o 5 na mierzenie tempki, a potem nie mogłam spać do 7. Strasznie kręciło mi się w głowie i trochę mdliło.

913ff6ae1e30f961f9433a46393b824c.png
    9ewnskjoj2ru31nq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

Na odwrot nie zdradza mnie i NIEMAM DZIDZI :/ :)

kochana ja pisze o zdradzie hehe a o dzidzi tez zaniedługo na klikasz nam zobaczysz

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak te sny sie zgadzaja :) hahahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Jednak te sny sie zgadzaja :) hahahha

hahah niemyśl tak intensywnie na tym nie bedziesz sniła kobioto:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze naczynia umyc bo ja zawsze se zostawiam po kolacji na nastepny dzien :P hehehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    musze naczynia umyc bo ja zawsze se zostawiam po kolacji na nastepny dzien :P hehehh

oki idziemy cosik porobić do pózniej wam

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mysle o tym ze mnie zdradza intensywnie!!!oszalalas kobieto???niemam co robic w domu???mam WAS i niemam juz czasu i sily o czyms innym myslec kochana ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Ja nie mysle o tym ze mnie zdradza intensywnie!!!oszalalas kobieto???niemam co robic w domu???mam WAS i niemam juz czasu i sily o czyms innym myslec kochana ;)

ahhahaha to dobrze ja zle juz pojmuje haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra spadam

• aisa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stary ale odświeżony temat:

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/co-dzis-u-was-sluchac,224.html

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexis wrote:

Na razie chyba nie ma :( Kilka miało termin @ na 20.03 ale poległyśmy... Jeszcze kilka marcówek zostało na placu boju ;)

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też spadam :) popracować :P

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff ale sobie po plakalam :) Ulzylo:)

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
‹‹ 140 141 142 143 144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ