Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Witam kobietki
Mam beke z kalendarza dzisiaj...duszno mi strasznie i kreci mi sie w glowie..a ten mi pisze ze 6pt dostałam hahaha
Nic mi sie nie chce,mam mega lenia.Z mężem sie pokłóciłam bo wkurza sie ze wstaje o 8 ehhh
hehe witaj:) -
nick nieaktualny
-
adzia wrote:I jak nastawienie Anula?Bo jakos sie boję że to jeszcze dwa dni i dużo może sie wydażyć..... Masakra powoli mam już dosć i chce sobie odpuscić.Wszyscy moi bliscy mówią żebym o tym tak nie myslała łatwo mówić.Staram sie ,ale to nie wychodzi.Kurcze załapałam jakiegos strasznego doła.Jeszcze wczoraj zrobiłam test Pink Test i wynik był chyba nie ważny bo kreska wyszla pomiędzy literami ,sama już niewiem?
Kochana, myśl pozytywnie. Nawet jeśli nam się nie uda to nie można się poddawać. Nie rób naraze testów. Poczekamy do soboty. Wstaję rano do pracy więć z samiutkiego rana testuje. Będę o Tobie myślała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien doberek dziewczynki!!
dziewczyny ktore testuja jutro-powodzenia-trzymam kciuki!!!
ja czekam do czwartku i mam nadzieje ze bedze ok ale z drugiej strony to watpie ze sie udalo w marcu... no nic do srody bede czekac chociaz mam testy w domu i bardzo mnie kusi zrobic wczesniej no ale dzis dpiero 24dc przy cyklach 29-31 dni wiec nie ma to sensu! z tego co pamietam to kilka dziewczyn ma termin @ wtedy co ja wiec bedziemy razem testowac o ile ta wredna @ nie przylezie!! zycze milego dnia wszystkim!!aisa, skrzat84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:martula wrote:Mam nadzieję, że mój organizm zglupieje. Z jednej strony pragne dzidzi, z drugiej boję się, bo na czerwiec wykupilismy wycieczkę zagraniczną, a ciąże lubią pokrzyżować plany i pojawiaja się w najmniej oczekiwanym momencie .
martulka ile sie spóznia ci @?
Jeszcze się nie spóźnia. Dopiero zaczynam starania. -
nick nieaktualnymartula wrote:skrzat84 wrote:martula wrote:Mam nadzieję, że mój organizm zglupieje. Z jednej strony pragne dzidzi, z drugiej boję się, bo na czerwiec wykupilismy wycieczkę zagraniczną, a ciąże lubią pokrzyżować plany i pojawiaja się w najmniej oczekiwanym momencie .
martulka ile sie spóznia ci @?
Jeszcze się nie spóźnia. Dopiero zaczynam starania.
kciuki trzymam za owocne starankamartula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sama_ja wrote:cześć Dziewczyny przede mną perspektywa wolnego weekendu i od razu robi się cieplej na sercu
u której się zielono zrobiło?
Miłego popołudnia
Na razie nikt nie zgłosił zieloności..
Ale w najbliższych dniach kilka testowanek się szykuje.
A ja widzę, że tam u Ciebie to ładniutko jest