Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że też dołączę do marcowych.
https://ovufriend.pl/graph/c521a0d1294ddee6eebc8c670890e3bc -
czesc.Jestem jeszcze na "lutym" ale czas juz chyba przejsc na marzec,niestety.Tak wiec witajcie dziewczyny.
-
nick nieaktualny
-
Libraaa!! Jakie marcowe starania?? zaraz po dupsku dostaniesz A może lutowe okażą się owocne Trzeba wierzyć i my wszystkie tu w Ciebie wierzymy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:48
AGA 30, martula, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
to i ja sie dopisze moj lutowy cykl poszedl na marne przez chorobsko, nawet nie wyznaczylo mi owulki, a w tym czasie kiedy powinna byc to i tak nie bylo serduszek, tak wiec witam w marcowych staraniach termin @ mam za tydzien i zaczniemy wszystko od nowa trzymam kciuki laseczkiEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
ann2224 wrote:Meginka Libra AGA 30 Rucia Wam się chyba w głowach poprzewracało wraca do lutowych i testowac a nie do marcowych sie zapisywac CHUCHAM I DMUCHAM FLUIDAMI CIĄŻOWYMI:)
ann no co Ty Ja się będę zębami i pazurami trzymać lutowych starań i jestem pełna nadziei na pozytywny test i wcale się nie zapisuję do marcówek, tak tylko zajrzałam żeby Librę opierniczyć hehehe
oczywiście Libruś nie obrażaj się, ale musimy Cie ustawić do pionu, przecież cały czas należysz do LUTOWYCHLibra, Fedra, ann2224, Beata lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry! To i ja już się zapisuje Mój cykl lutowy był najdłuższym jaki w życiu miałam - prawdopodobnie ze względu na antybiotyki i bromocorn troszkę się rozregulował. W marcu będę miała monitoring owulacji i kontrolę prolaktyny, więc znów czegoś nowego dowiem się o sobie. Postanowiłam też zacząć stosować testy owulacyjne. Wierzę, że aniołek tam na górze czeka na mnie w kolejce i niedługo będzie na mnie pora Jak udałoby się w tym cyklu, to przewidywalny termin porodu - 3 grudnia. Dla mnie bomba!
Asia87 lubi tę wiadomość