Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
maia1991 wrote:Madzikovy wrote:To ja też WITAM WSZYSTKIE PANIE ja też będę testować w marcu o ile oczywiście ta wściekła @ nie przyjdzie 6 marca także życzę udanego testowania, pięknych, grubych kresek i upragnionej Fasolki
ty 6marca masz miec @ a ja 7@ ale czuje ze idzie wielkimi krokami chociaz mam jakas dziwna szyjke macicy jakos dziwnie miekk jes i nisko nie wiem co to znaczy:(
No nie wiem co to znaczy, z reguły jest niżej (u mnie) jak okres się zbliża, ale życzę Ci z całego serca aby nie przyszedł za to ja się czuję dziwnie w tym cyklu, a tym razem jestem pewna, że dostanę -
samira wrote:wenus wrote:Czesc Dziewczyny!Pam pytanie-chodzi mi o siemie lniane.Czy koniecznie trzeba to zaparzac woda?Ja jem na surowo w ziarenkach i nie wiem czy tak tez to dziala.Mozecie mi pomoc?
raczej lepiej zalewać łyżeczkę(kopiastą) 3/4szkl gorącą wodą ale nie wrzątkiem zamieszać porządnie i pic łyczkami przez cały dzień letnie bądź chłodne glutki 9zawsze przed piciem zamieszać aaaw międzyczasie pić wode mineralną ...
Dziekuje za odpowiedz:)Ale czy to da sie przelknac-taki glut musi byc paskudny...samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:samira wrote:wenus wrote:Czesc Dziewczyny!Pam pytanie-chodzi mi o siemie lniane.Czy koniecznie trzeba to zaparzac woda?Ja jem na surowo w ziarenkach i nie wiem czy tak tez to dziala.Mozecie mi pomoc?
raczej lepiej zalewać łyżeczkę(kopiastą) 3/4szkl gorącą wodą ale nie wrzątkiem zamieszać porządnie i pic łyczkami przez cały dzień letnie bądź chłodne glutki 9zawsze przed piciem zamieszać aaaw międzyczasie pić wode mineralną ...
Dziekuje za odpowiedz:)Ale czy to da sie przelknac-taki glut musi byc paskudny...
Ja jak zaleje wodą to mieszam i póżniej dolewam mleka , jak dla mnie bardziej "zjadliwe"
i też piszę się na marzec, może się uda -
nick nieaktualny
-
Milo sie czyta,jak ktos pisze ,ze wspolnie z mezem sie staraja ,ze jest on tym wszystkim zainteresowany-troche zazdroszcze...Moj niestety taki nie jest,i co zrobic...
samira, martula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:samira wrote:wenus wrote:Czesc Dziewczyny!Pam pytanie-chodzi mi o siemie lniane.Czy koniecznie trzeba to zaparzac woda?Ja jem na surowo w ziarenkach i nie wiem czy tak tez to dziala.Mozecie mi pomoc?
Dziekuje za odpowiedz:)Ale czy to da sie przelknac-taki glut musi byc paskudny...
nie są to trufle ale da się przeżyćMeginka, martula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:Milo sie czyta,jak ktos pisze ,ze wspolnie z mezem sie staraja ,ze jest on tym wszystkim zainteresowany-troche zazdroszcze...Moj niestety taki nie jest,i co zrobic...
a mój się bardzo interesuje a już ciążą i porodem najbardziej razem oglądamy "porodówkę" na TLCMeginka, Rucia, Eavonne lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki może i mi marzec przyniesie szczęście....też staram się i daj Panie Boże liczę na cód ja owulację też mam mieć na początku ( 2,3,4 ) marca.oby wszystko poszło po naszej myśli Laseczki Trzymam za Was kciuki
[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 20:20
Libra, samira lubią tę wiadomość
Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie -
nick nieaktualny
-
Tak czytam co piszecie i .....mam nadzieje, że się wszystko sprawdzi wszystko, wszystko żebyście wszystkie zaciążyły w marcu i żeby w grudniu przyszły na świat piękne bobaski ale by było się rozmarzyłam....cudne święta by były....
samira, martula, Kfjatus, agula, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Milo sie czyta,jak ktos pisze ,ze wspolnie z mezem sie staraja ,ze jest on tym wszystkim zainteresowany-troche zazdroszcze...Moj niestety taki nie jest,i co zrobic...
Mojemu jak powiedziałam, że śnił mi się dzisiaj nasz dzidzius to stwierdził żartem, ze powinnam pójść do psychologa . Ja jeszcze nie wariuje z braku dziecka, ale jak się tyle naczytam na tym forum o nowych fasolkach to nie ma się co dziwić, że bobasy mi sie snia .Libra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:a ja owulację będę mieć najprawdopodobniej w dzień kobiet:) może w marcu dostane to, czego my kobietki tak bardzo pragniemy:) potomka dla naszej rodzinki:)
Życzę powodzenia i Tobie Libra i wszystkim pozostałym, a zwłaszcza tym, ktore czekaja na ten szczesliwy dzień najdłużej.Libra lubi tę wiadomość
-
Moj niby chce,ale ciezko sie z nim czasami dogadac...Bywa tak,ze mam wrazenie ,ze czasami na sile ciagne go do łóżka-az wstyd pisac...Ciagle tylko słysze jaki jest zmeczony i nie ma juz na nic sily ani ochoty.A ja wtedy szalu dostaje!Wiecie jak to jest,czekasz tyle czasu na "ten"moment kiedy jest jakas szansa na fasolke ,a szanowny Pan Mąż mowi ,ze jest zmeczony.Szlag mnie wtedy trafia.
agula, martula, samira, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny Też zapisuję się do marcowych staranek
Ja już po @ ... aż 3 dni trwała .... a temp. po obniżeniu w dniu @ się podnosi i nie wiem dlaczego? Zawsze się obniżała a teraz jakieś anomalia..yh... co m-c to inny wykres... żadnej stabilności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 10:59
samira lubi tę wiadomość