Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie okres wlasnie sie zaczyna ,tak wiec reszta nadzieji ucieka(a ta wiadomo umiera ostatnia)Tak sie boje ,ze mi sie juz nie uda...Teoretycznie trafilam chyba w tem "moment" pewne objawy delikatnie nawet sugerowaly ,ze cos sie moze dziac.Tak sie napalilam!Testy juz mi sie po nocach snily.A tu klops-jedna paskudna kreska na tescie i dzisiaj @.
-
nick nieaktualny
-
dlaczego zamiast suwaczka pojawie mi sie tylko sam kod?
-
To ja też WITAM WSZYSTKIE PANIE ja też będę testować w marcu o ile oczywiście ta wściekła @ nie przyjdzie 6 marca także życzę udanego testowania, pięknych, grubych kresek i upragnionej Fasolki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 21:04
Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:To ja też WITAM WSZYSTKIE PANIE ja też będę testować w marcu o ile oczywiście ta wściekła @ nie przyjdzie 6 marca także życzę udanego testowania, pięknych, grubych kresek i upragnionej Fasolki
Ja też @ powinnam mieć 6 marca.Madzikovy, maia1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Libraaa!! Jakie marcowe starania?? zaraz po dupsku dostaniesz A może lutowe okażą się owocne Trzeba wierzyć i my wszystkie tu w Ciebie wierzymy:)
hehehe... wierzę, że kiedyś się uda:) a jak coś to się wypiszę;P żartuję, nigdzie się nie wybieram:) -
nick nieaktualnyMeginka wrote:ann2224 wrote:Meginka Libra AGA 30 Rucia Wam się chyba w głowach poprzewracało wraca do lutowych i testowac a nie do marcowych sie zapisywac CHUCHAM I DMUCHAM FLUIDAMI CIĄŻOWYMI:)
ann no co Ty Ja się będę zębami i pazurami trzymać lutowych starań i jestem pełna nadziei na pozytywny test i wcale się nie zapisuję do marcówek, tak tylko zajrzałam żeby Librę opierniczyć hehehe
oczywiście Libruś nie obrażaj się, ale musimy Cie ustawić do pionu, przecież cały czas należysz do LUTOWYCH
ja takiego pionu to dawno nie miałam:) a humor jeszcze lepszy:)Meginka, samira, Beata lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Madzikovy wrote:To ja też WITAM WSZYSTKIE PANIE ja też będę testować w marcu o ile oczywiście ta wściekła @ nie przyjdzie 6 marca także życzę udanego testowania, pięknych, grubych kresek i upragnionej Fasolki
Ja też @ powinnam mieć 6 marca.
No to ja trzymam za Ciebie kciuki, aby Twoja jednak nie przyszła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konwalia wrote:Dzień Dobry! To i ja już się zapisuje Mój cykl lutowy był najdłuższym jaki w życiu miałam - prawdopodobnie ze względu na antybiotyki i bromocorn troszkę się rozregulował. W marcu będę miała monitoring owulacji i kontrolę prolaktyny, więc znów czegoś nowego dowiem się o sobie. Postanowiłam też zacząć stosować testy owulacyjne. Wierzę, że aniołek tam na górze czeka na mnie w kolejce i niedługo będzie na mnie pora Jak udałoby się w tym cyklu, to przewidywalny termin porodu - 3 grudnia. Dla mnie bomba!
Konwalia jak to ładnie określiłaś, Aniołek czeka w kolejce hehe, mój może też niech sie tam szybko przepycha na początek kolejki, bo już sie nie moge go doczekaćKonwalia lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:he he he Rucia a Ty co tu robisz ja uważam że się tu nie pojawisz w marcu
A właśnie, że się pojawię Mam nadzieję, że uda się szybko załatwić HSG.
a po hsg, ciach prach i ciąża:)
Tak myślisz? Fajnie by było, ale nie ma co się nastawiać
Libra, samira, Beata lubią tę wiadomość
-
witam wszytkich,
mój cykl tez moge zaliczyc do nieudanych. odebrałam wyniki badań moje tsh jest za wysokie 2,95 Dzisiaj mam wizyte u gin podobno jest rewelacyjny same dobre opinie może on przepisze tablety na zbicie tsh i w końcu się uda... Tak wiec dopisuje sie do marcowych staranek -
Czesc Dziewczyny!Pam pytanie-chodzi mi o siemie lniane.Czy koniecznie trzeba to zaparzac woda?Ja jem na surowo w ziarenkach i nie wiem czy tak tez to dziala.Mozecie mi pomoc?
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:Czesc Dziewczyny!Pam pytanie-chodzi mi o siemie lniane.Czy koniecznie trzeba to zaparzac woda?Ja jem na surowo w ziarenkach i nie wiem czy tak tez to dziala.Mozecie mi pomoc?
raczej lepiej zalewać łyżeczkę(kopiastą) 3/4szkl gorącą wodą ale nie wrzątkiem zamieszać porządnie i pic łyczkami przez cały dzień letnie bądź chłodne glutki 9zawsze przed piciem zamieszać aaaw międzyczasie pić wode mineralną ...wenus lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:To ja też WITAM WSZYSTKIE PANIE ja też będę testować w marcu o ile oczywiście ta wściekła @ nie przyjdzie 6 marca także życzę udanego testowania, pięknych, grubych kresek i upragnionej Fasolki
ty 6marca masz miec @ a ja 7@ ale czuje ze idzie wielkimi krokami chociaz mam jakas dziwna szyjke macicy jakos dziwnie miekk jes i nisko nie wiem co to znaczy:(
-
https://ovufriend.pl/graph/b913c94cf206f6203afc9ee02c433b95 to moj wykres obejrzyjcie dziewczynki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 15:47