X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się przywitam w nowym wątku...

• wenus Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie okres wlasnie sie zaczyna ,tak wiec reszta nadzieji ucieka(a ta wiadomo umiera ostatnia)Tak sie boje ,ze mi sie juz nie uda...Teoretycznie trafilam chyba w tem "moment" pewne objawy delikatnie nawet sugerowaly ,ze cos sie moze dziac.Tak sie napalilam!Testy juz mi sie po nocach snily.A tu klops-jedna paskudna kreska na tescie i dzisiaj @.

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    achhh to ja też na marzec się już zapisuję, bo w lutym na 100% mi nie wyszło ;)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ja tez już się dopisze bo luty pewnie tez nie będzie dla mnie łaskawy :(

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego zamiast suwaczka pojawie mi sie tylko sam kod?

• wenus Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udalo sie:)

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też:) WITAM WSZYSTKIE PANIE ;) ja też będę testować w marcu o ile oczywiście ta wściekła @ nie przyjdzie 6 marca :) także życzę udanego testowania, pięknych, grubych kresek i upragnionej Fasolki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 21:04

Libra, Beata lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    To ja też:) WITAM WSZYSTKIE PANIE ;) ja też będę testować w marcu o ile oczywiście ta wściekła @ nie przyjdzie 6 marca :) także życzę udanego testowania, pięknych, grubych kresek i upragnionej Fasolki :)

Ja też @ powinnam mieć 6 marca. :)

Madzikovy, maia1991 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    Libraaa!! Jakie marcowe starania?? zaraz po dupsku dostaniesz :) A może lutowe okażą się owocne :) Trzeba wierzyć i my wszystkie tu w Ciebie wierzymy:)

hehehe... wierzę, że kiedyś się uda:) a jak coś to się wypiszę;P żartuję, nigdzie się nie wybieram:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    ann2224 wrote:
    Meginka Libra AGA 30 Rucia Wam się chyba w głowach poprzewracało wraca do lutowych i testowac a nie do marcowych sie zapisywac CHUCHAM I DMUCHAM FLUIDAMI CIĄŻOWYMI:)

ann no co Ty :) Ja się będę zębami i pazurami trzymać lutowych starań i jestem pełna nadziei na pozytywny test i wcale się nie zapisuję do marcówek, tak tylko zajrzałam żeby Librę opierniczyć :) hehehe
    oczywiście Libruś nie obrażaj się, ale musimy Cie ustawić do pionu, przecież cały czas należysz do LUTOWYCH :)

ja takiego pionu to dawno nie miałam:) a humor jeszcze lepszy:)

Meginka, samira, Beata lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Madzikovy wrote:

Ja też @ powinnam mieć 6 marca. :)

No to ja trzymam za Ciebie kciuki, aby Twoja jednak nie przyszła :)

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    he he he Rucia a Ty co tu robisz ja uważam że się tu nie pojawisz w marcu :P

A właśnie, że się pojawię :P Mam nadzieję, że uda się szybko załatwić HSG. :)

Fedra, samira, Libra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:

a po hsg, ciach prach i ciąża:)

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• Asia87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Dzień Dobry! To i ja już się zapisuje :) Mój cykl lutowy był najdłuższym jaki w życiu miałam - prawdopodobnie ze względu na antybiotyki i bromocorn troszkę się rozregulował. W marcu będę miała monitoring owulacji i kontrolę prolaktyny, więc znów czegoś nowego dowiem się o sobie. Postanowiłam też zacząć stosować testy owulacyjne. Wierzę, że aniołek tam na górze czeka na mnie w kolejce i niedługo będzie na mnie pora :) Jak udałoby się w tym cyklu, to przewidywalny termin porodu - 3 grudnia. Dla mnie bomba!

Konwalia jak to ładnie określiłaś, Aniołek czeka w kolejce hehe, mój może też ;) niech sie tam szybko przepycha na początek kolejki, bo już sie nie moge go doczekać :)

Konwalia lubi tę wiadomość

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:

a po hsg, ciach prach i ciąża:)

Tak myślisz? :P Fajnie by było, ale nie ma co się nastawiać :)

Libra, samira, Beata lubią tę wiadomość

• czerwiec05 Debiutantka

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszytkich,
    mój cykl tez moge zaliczyc do nieudanych. odebrałam wyniki badań moje tsh jest za wysokie 2,95 :(:(:( Dzisiaj mam wizyte u gin podobno jest rewelacyjny same dobre opinie może on przepisze tablety na zbicie tsh i w końcu się uda... Tak wiec dopisuje sie do marcowych staranek

20120922580117.png

7468d2bfcc8f9f678cf387408ff55b24.png
    7 nieudanych cykli... czekamy dalej...
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny!Pam pytanie-chodzi mi o siemie lniane.Czy koniecznie trzeba to zaparzac woda?Ja jem na surowo w ziarenkach i nie wiem czy tak tez to dziala.Mozecie mi pomoc?

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Czesc Dziewczyny!Pam pytanie-chodzi mi o siemie lniane.Czy koniecznie trzeba to zaparzac woda?Ja jem na surowo w ziarenkach i nie wiem czy tak tez to dziala.Mozecie mi pomoc?

raczej lepiej zalewać łyżeczkę(kopiastą) 3/4szkl gorącą wodą ale nie wrzątkiem zamieszać porządnie i pic łyczkami przez cały dzień letnie bądź chłodne glutki 9zawsze przed piciem zamieszać aaaw międzyczasie pić wode mineralną ...:)

wenus lubi tę wiadomość

• maia1991 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:

ty 6marca masz miec @ a ja 7@ ale czuje ze idzie wielkimi krokami chociaz mam jakas dziwna szyjke macicy jakos dziwnie miekk jes i nisko nie wiem co to znaczy:(

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/b913c94cf206f6203afc9ee02c433b95 to moj wykres obejrzyjcie dziewczynki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 15:47

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ