Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzikovy wrote:maia1991 wrote:Madzikovy wrote:To ja też WITAM WSZYSTKIE PANIE ja też będę testować w marcu o ile oczywiście ta wściekła @ nie przyjdzie 6 marca także życzę udanego testowania, pięknych, grubych kresek i upragnionej Fasolki
ty 6marca masz miec @ a ja 7@ ale czuje ze idzie wielkimi krokami chociaz mam jakas dziwna szyjke macicy jakos dziwnie miekk jes i nisko nie wiem co to znaczy:(
No nie wiem co to znaczy, z reguły jest niżej (u mnie) jak okres się zbliża, ale życzę Ci z całego serca aby nie przyszedł za to ja się czuję dziwnie w tym cyklu, a tym razem jestem pewna, że dostanę
no ja mam tez nadzieje ze nie przyjdzie ale nie nakrecam sie bo w ostatnim cyklu juz sie cieszylam i przyszla niestety ale trzymam rowniez za ciebie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 13:10
-
maia1991 wrote:Madzikovy wrote:maia1991 wrote:Madzikovy wrote:To ja też WITAM WSZYSTKIE PANIE ja też będę testować w marcu o ile oczywiście ta wściekła @ nie przyjdzie 6 marca także życzę udanego testowania, pięknych, grubych kresek i upragnionej Fasolki
ty 6marca masz miec @ a ja 7@ ale czuje ze idzie wielkimi krokami chociaz mam jakas dziwna szyjke macicy jakos dziwnie miekk jes i nisko nie wiem co to znaczy:(
No nie wiem co to znaczy, z reguły jest niżej (u mnie) jak okres się zbliża, ale życzę Ci z całego serca aby nie przyszedł za to ja się czuję dziwnie w tym cyklu, a tym razem jestem pewna, że dostanę
no ja mam tez nadzieje ze nie przyjdzie ale nie nakrecam sie bo w ostatnim cyklu juz sie cieszylam i przyszla niestety ale trzymam rowniez za ciebie kciuki
Ojjjj...ja też ją czuję, że idzie dużymi krokami, ale czuję się jakoś inaczej niż w innych cyklach...może sama się okłamuje.. ale nie ma tego złego wierze w to... temp. mam powyżej 37, ale mimo wszystko jeszcze 5 dni... DAMY RADĘ -
wenus wrote:Moj niby chce,ale ciezko sie z nim czasami dogadac...Bywa tak,ze mam wrazenie ,ze czasami na sile ciagne go do łóżka-az wstyd pisac...Ciagle tylko słysze jaki jest zmeczony i nie ma juz na nic sily ani ochoty.A ja wtedy szalu dostaje!Wiecie jak to jest,czekasz tyle czasu na "ten"moment kiedy jest jakas szansa na fasolke ,a szanowny Pan Mąż mowi ,ze jest zmeczony.Szlag mnie wtedy trafia.
u mnie jest dokladnie to samo, takze rozumiem Cie doskonalewenus lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Ja się boję testowania...bo nie lubię rozczarowań...ale... Moja dobra koleżanka jest w ciąży. Jak dobrze pójdzie (może uda się dzieciaczkowi wstrzelić nawet w dzień )to na czwartą rocznicę ślubu przyjdzie na świat upragnione, pierwsze maleństwo - ona 33 lata, mąż 38. Gdy się ostatnio widziałyśmy, śmiała się, że ciążą zaraziła się od sąsiadki, a wśród jej znajomych i rodziny - to istna ciążowa plaga , powiedziała, że ja też niedługo będę po spotkaniu z nią Może coś w tym jest?
-
Ja mam to samo.Gdzie sie nie obejze to widze brzuch...Testy snia mi sie po nocach.Normalnie masakra!szkoda tylko ,ze dwie kreski widze tylko we snie:(Zwariowec mozna!A na dodatek jestem taka samotna,nie ma nawet do kogo gęby otworzyc...I tak w kółko...
mindusia lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ja się boję testowania...bo nie lubię rozczarowań...ale... Moja dobra koleżanka jest w ciąży. Jak dobrze pójdzie (może uda się dzieciaczkowi wstrzelić nawet w dzień )to na czwartą rocznicę ślubu przyjdzie na świat upragnione, pierwsze maleństwo - ona 33 lata, mąż 38. Gdy się ostatnio widziałyśmy, śmiała się, że ciążą zaraziła się od sąsiadki, a wśród jej znajomych i rodziny - to istna ciążowa plaga , powiedziała, że ja też niedługo będę po spotkaniu z nią Może coś w tym jest?
Coś jest z tym "zarazaniem" się ciążą. Gdy moja siostra zaszla to za chwilę zaciazyla moja wspollokatorka. Muszę chyba odwiedzić kumpele w ciąży:) . -
agula wrote:wenus wrote:Moj niby chce,ale ciezko sie z nim czasami dogadac...Bywa tak,ze mam wrazenie ,ze czasami na sile ciagne go do łóżka-az wstyd pisac...Ciagle tylko słysze jaki jest zmeczony i nie ma juz na nic sily ani ochoty.A ja wtedy szalu dostaje!Wiecie jak to jest,czekasz tyle czasu na "ten"moment kiedy jest jakas szansa na fasolke ,a szanowny Pan Mąż mowi ,ze jest zmeczony.Szlag mnie wtedy trafia.
u mnie jest dokladnie to samo, takze rozumiem Cie doskonale
Mojemu jak się chce to zazwyczaj w fazie nieplodnej. On bardzo nie lubi tego celowania w ten dzień.wenus lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Życzę Ci powodzenia!!! oby Cię "zaczarowała" ja tam ciągle ostatnimi dniami widzę babki w ciąży, normalnie chyba mnie prześladują coś w tym jest
to podobnie jak ja. Na stażu, gdzie tylko się nie obejrze to widzę albo kobiety w ciąży albo małe dzieciaczki. Takie widoki łapią za serce.
wenus u mnie takie sny miewa bardziej mój mąż. Może coś w tym jest. -
jestem i ja w marcowych staraniach, moze w tym miesiacu sie uda:)
mam pytanie, moze ktos mi pomoze, moj okres jeszcze calkiem sie nie skonczyl ale od wczoraj badam szyjke i nie moge pojac co jest grane bo szyjka jest dosc wysoko jest bardzo miekka i otwarta- czy to normalne?Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
no i ja będę się starała w marcu bo własnie okres nawiedził.. 1 cykl z clo po cp więc liczę na cud!! i reszcie tez życzę 2 kresek!
-
nick nieaktualny
-
zaba25 być może jeszcze po okresie nie zamknęła się do końca.
To i ja się zapisuje do marcówek:) owulka będzie pewnie na dniach, a za 2h będzie już marzec, także witam się z wami oficjalnie:)AGA 30 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧