Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:no właśnie Ewa się dziś opierdziela w postach!!!
kochane mam takie kłopoty ze szok
co sie dzieje, mozemy jakos pomoc? czy wspierac Cie
kochana mam kredyt na dom,bank mi wymówił kredyt bo mój stracił prace,ale mielismy niby ubezp okazało sie ze jednak nie jest,wziełam prawnika i walcze co mam zrobić jak juz 180tys jest spłacone.
o kutfa!!! paranoja w tym naszym chorym kraju!!!
Paula szykuj miejsce dla nas!!!Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:no właśnie Ewa się dziś opierdziela w postach!!!
kochane mam takie kłopoty ze szok
co sie dzieje, mozemy jakos pomoc? czy wspierac Cie
kochana mam kredyt na dom,bank mi wymówił kredyt bo mój stracił prace,ale mielismy niby ubezp okazało sie ze jednak nie jest,wziełam prawnika i walcze co mam zrobić jak juz 180tys jest spłacone.
o kutfa!!! paranoja w tym naszym chorym kraju!!!
Paula szykuj miejsce dla nas!!!
paranoja to jest ten kredyt kochana zyje w nerwach od 22lutego jestem wypompowana psychicznie!!!czasem sie zyc niechce -
JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:chodzcie Przylatujcie
Pauluś ale ja pytam serio!!! czy warto jechać? jakaś praca jeszcze jest??
Wiesz kochana praca jest tylko trzerba chciec pracowac... Tu pracuje duzo ludzi w fabrykach i uwazam ze kasa nie jest zlahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:dziewczynki zaś jajnik do tego mnie nawala cholera wszystko na raz sie wali mi nałeba
mnie tez boli nadal jajnik w dodatku tak mnie w nocy brzuch napierdzielal ze szok:/
no kurde....masakra kuje az mnie garbi!!!coś nie hallo czy jak? -
Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:chodzcie Przylatujcie
Wiesz kochana praca jest tylko trzerba chciec pracowac... Tu pracuje duzo ludzi w fabrykach i uwazam ze kasa nie jest zla
ja moge nawet na zmywaku pracować, mimo iż z wykształcenia jestem pedagogiem specjalnymPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:Witaj Skrzacie - a Ty co sądzisz na temat nieregularnych cykli ... - kiedy można mówić o nieregularności ? - czy wahania o 2-4 dni w tą czy w tą to norma ?
dokładne wahania to 3+ lub-
3+ lub 3- to norma ?
tak norma cykl w normie 26-35/+ lub-maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:chodzcie Przylatujcie
Wiesz kochana praca jest tylko trzerba chciec pracowac... Tu pracuje duzo ludzi w fabrykach i uwazam ze kasa nie jest zla
ja moge nawet na zmywaku pracować, mimo iż z wykształcenia jestem pedagogiem specjalnym
ja lubie mopa haha -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:chodzcie Przylatujcie
ja moge nawet na zmywaku pracować, mimo iż z wykształcenia jestem pedagogiem specjalnym
ooooo ja też po pedagogice specjalnej z terapią pedagogiczną i co pracy nie ma po tym nie .... miejsca obsadzone do emerytury i jeszcze dłużej . . .