Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Kochane. Zobaczycie,że i dla was marzec będzie owocny. Ja tez miałam objawy jak na @ w dodatku to plamienie. Cycki cały czas bolą i sutki. Brzuch może nie boli, ale czuje takie delikatne rozpieranie i nie mogę nosić paska do spodni bo mnie wkurza i przeszkadza.
Martwię się trochę tym stanem zapalnym, jak odbierałam cytologię 14 to wyszło że mam jakis stan zapalny i pobrała mi posiew. Wyniki mam 28 marca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Anika321 wrote:Ja mam cisnienie 98/60 ... i gdyby nie 4kawy dziennie to chyba bym padła. wczoraj wypilam za duzo i az zaczelo mna telepać.
Ja wole moich nie oglądać...bo az smutno mi bedzie. gdyby sie udało w tym cyklu to dzidzia urodzi sie mniej wiecej 2tyg przed BożymNarodzeniem.
swieta razem...by były
mój detektor ciąży pokazuje, że jeśli zaszłam w ciążę to powinnam urodzić ok. 3 grudnia -
nick nieaktualny
-
moj syn niby nie, ma już 9 lat, ale zawsze byłam dla niego. Zobaczymy może będzie dobrze. Smiać mi się chciało bo wczoraj moi mężczyźni rozmawiali o imionach dla dzieci (bo Igor wie że chcemy dzidziusia) to mnie załamał tymi imionami Anastazja albo Maks.
-
nick nieaktualny
-
Anika321 wrote:hehe i tak mama ma pierwszeństwo haha..to ty przezyjesz porod i ty decydujesz My chcemy Piotrusia.. ale jak bedzie dziewczynka to sie jeszcze zdecydować nie mozemy podoba mi sie Amelka,Natalka,Małgosia,Zuzia
A jak nazywa się Twoje dzieciątko ? -
nick nieaktualny