Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Aniczko to mnie pocieszyłaś W staniku jeszcze da się wytrzymać, ale bez to lepiej niech nikt nie podchodzi. Wczoraj Norbertowi zebrało się na przytulanie - powiedziałam że może sobie wszędzie dotykać ale od cycuszków z daleka! Stwierdził że to niesprawiedliwe bo teraz to jeszcze fajniejsze i większe niż były. Ciekawe wcześniej miałam 75 D lub DD, a teraz nie wiem.
-
nick nieaktualny
-
Anika321 wrote:Ja pierdziele..
Moje ciało coś szaleje. Bolą mnie sutki. Z ciekawości spojrzałam na nie i są czerwone
oj mnie też sutki zaczęły pierwsze boleć, zrobiłay się nabrzmiałe. coś anika mi się wydaje, że fasolinka u Ciebie zagościła jeszcze 3 dni i ja bym już testowała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Anula mnie bolały do końca ciązy ,na samym początku najbardziej ..tak ze dotknąć sie nie dało.
Libra-ale jestes cierpliwa ja juz dawno bym testowała
ja jescze nie mam się czym ekscytować, bo moje wykresy są "ładne" co miesiąc... i kończą się czerwonką...
a w chwili obecnej nie mam żadnych objawów... nic, kompletnie nic... -
Anika321 wrote:darijka- a nie za wczesnie na ten test ? jest szansa ze kreseczka wyjdzie ? bo jak nie to tylko niepotrzebnie mi sie smutno zrobi.
I jeszcze mi niedobrze..a zarazem głodna jestem noz kurna
myśle, że 11-12 dzień po owulacji to juz można testować, ja zrobiłam 15 dnia i wyszły dwie ciemne krechy, ale to tylko ze wzgledu na to, że miesiączka miała przyjśc tego dnia, a ja do końca byłam święcie przekonana,że przyjdzie bo objawy na @ były bardzo odczuwalne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydarijka wrote:Anika321 wrote:darijka- a nie za wczesnie na ten test ? jest szansa ze kreseczka wyjdzie ? bo jak nie to tylko niepotrzebnie mi sie smutno zrobi.
I jeszcze mi niedobrze..a zarazem głodna jestem noz kurna
myśle, że 11-12 dzień po owulacji to juz można testować, ja zrobiłam 15 dnia i wyszły dwie ciemne krechy, ale to tylko ze wzgledu na to, że miesiączka miała przyjśc tego dnia, a ja do końca byłam święcie przekonana,że przyjdzie bo objawy na @ były bardzo odczuwalne.
to poczekam do czw. jbc powtórzę po swietachWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 15:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny