Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, powiedziałam synowi że będziemy mieli dzidziusia na co on - na pewno nie będzie spał ze mną- i właściwie to tyle ufff. Myślałam że będzie gorzej.
Trzymam kciukasy za jutrzejsze Testujące i za moją betę Zmęczona jestem, nałaziłam się po sklepach. Za to mam super lodówkę i ładne zasłoneczki do kuchni.
Buziaczki dziewczynki, dobranoc.aisa, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:a-koczek wrote:Libra wrote:skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:Gośśśka wrote:skrzat84 wrote:DZIEWCZYNKI CO OZNACZA JAK POKAZE SIE ŚLUZ ROZCIĄGLIWY ZAMIAST @JEST GO DUZO I SIE CIĄGNIE
skrzacik szukając na temat tego jak śluz interpretować natknęłam się na jednych z portali na link w którym są zdjęcia szyjki dzień po dniu z całego cyklu jak chcesz to Ci to wyślę ale nie radzę przy tym jeść ehheh
jest to po angielsku ale mozesz wrzucić to w tłumacz translator google
KOCHANA JA WIEM JAKI TO ŚLUZ TYLKO TO JEST JAK OWULACJA
ja sie pytałam gina co to może oznaczać, bo raz tak miałam... powiedział, że to nie jest naturalne... oznacza to spadek progesteronu... szukałam, co może oznaczać? wszystko... od zbliżającej się miesiączki, poprzez zaburzenia hormonalne do ciąży... najlepiej skonsultuj to ze swoim lekarzem
ps. ja dostałam dzień później @
Hej. Ja taki śluz mam zawsze 1 przed miesiączką ale niewiedziałam ze to takie nienormalne
u mnie dziś jest 16dzień od owulacji wiec nie bawe sie okaże.umnie faza lutealna trwa 14-max15 dni
patrząc na Twój wykres, to nie mam pojęcia, w którym dniu fl się znajdujesz, ponieważ nie mierzysz tempki, a płodny śluz w trakcie Twojego cyklu pojawił sie po raz trzeci...
a skąd wiesz, że jesteś w 16 dniu fl? miałaś monitoring cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 21:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że od kiedy jestem na ovu, to po pierwsze wiem więcej o sobie, a po drugie lubię się spotkać z Wami przez forum i pogadać. To daje dużo siły i pozwala wierzyć, że będzie dobrze, bo przecież nie jestem sama i nie tylko ja ma taki problem,a zawsze jest ktoś kto podpowie lub zinterpretuje - ot taka moja poranna refleksja .
Ilona, Anika321, Klif, Brava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka Laseczki
Kropka- czekamy na DOBRE wiesci
Klif- do czwart coraz blizej:)
Anika- poczekaj jeszcze u ciebie jest dopiero ok 8 dni po owu u mnie jeszcze 3 dni do terminu @ i tez mnie dzis rano korcilo ale zroblam szybko siusiu a teraz sobie wmawiam ze nalepiej to z porannego moczu testowac wiec juz nie warto