Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:DZIEWCZYNKI CO OZNACZA JAK POKAZE SIE ŚLUZ ROZCIĄGLIWY ZAMIAST @JEST GO DUZO I SIE CIĄGNIE
skrzacik szukając na temat tego jak śluz interpretować natknęłam się na jednych z portali na link w którym są zdjęcia szyjki dzień po dniu z całego cyklu jak chcesz to Ci to wyślę ale nie radzę przy tym jeść ehheh -
Witam dziewczynki w ten sloneczny poranek. My zaczelismy ten dzień od serduszkowania . Obiecalam mojemu mężowi, że jak się uda w tym miesiącu to pozwolę mu kupić obiektyw do aparatu . Od razu bardziej się stara . Nie ma to jak małe przekupstwo;). On próbował przekonać mnie do tego zakupu tym, że ten obiektyw nadaje się do fotografowania dzieci. To ja na to, że w takim razie musi się postarać, aby mieć kogo fotografować .
-
Gośśśka wrote:skrzat84 wrote:DZIEWCZYNKI CO OZNACZA JAK POKAZE SIE ŚLUZ ROZCIĄGLIWY ZAMIAST @JEST GO DUZO I SIE CIĄGNIE
skrzacik szukając na temat tego jak śluz interpretować natknęłam się na jednych z portali na link w którym są zdjęcia szyjki dzień po dniu z całego cyklu jak chcesz to Ci to wyślę ale nie radzę przy tym jeść ehheh
jest to po angielsku ale mozesz wrzucić to w tłumacz translator google -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:Gośśśka wrote:skrzat84 wrote:DZIEWCZYNKI CO OZNACZA JAK POKAZE SIE ŚLUZ ROZCIĄGLIWY ZAMIAST @JEST GO DUZO I SIE CIĄGNIE
skrzacik szukając na temat tego jak śluz interpretować natknęłam się na jednych z portali na link w którym są zdjęcia szyjki dzień po dniu z całego cyklu jak chcesz to Ci to wyślę ale nie radzę przy tym jeść ehheh
jest to po angielsku ale mozesz wrzucić to w tłumacz translator google
KOCHANA JA WIEM JAKI TO ŚLUZ TYLKO TO JEST JAK OWULACJA -
skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:Gośśśka wrote:skrzat84 wrote:DZIEWCZYNKI CO OZNACZA JAK POKAZE SIE ŚLUZ ROZCIĄGLIWY ZAMIAST @JEST GO DUZO I SIE CIĄGNIE
KOCHANA JA WIEM JAKI TO ŚLUZ TYLKO TO JEST JAK OWULACJA
acha oki ja chyba jeszczę śpię muszę zrobić sobie kawkę -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:Gośśśka wrote:skrzat84 wrote:DZIEWCZYNKI CO OZNACZA JAK POKAZE SIE ŚLUZ ROZCIĄGLIWY ZAMIAST @JEST GO DUZO I SIE CIĄGNIE
KOCHANA JA WIEM JAKI TO ŚLUZ TYLKO TO JEST JAK OWULACJA
acha oki ja chyba jeszczę śpię muszę zrobić sobie kawkę
chodzi o to ze takiego niemiałam poza owu a juz napewno nie na @ z moich obliczen @maiała byc wczoraj,a z wykresu dzis -
nick nieaktualnycześć Dziewczyny może któraś wie na ile dni wcześniej spada temperatura przed @?
jakoś dziwnie się czuję, niby @ ma przyjść w środę, ale jakoś dziś mnie dziwnie brzuch pobolewa, a mąż stwierdził jak się kochaliśmy, że jestem tam "bardzo ciepła, wręcz gorąca"
miłego dnia Dziewczyny -
sama_ja wrote:cześć Dziewczyny może któraś wie na ile dni wcześniej spada temperatura przed @?
jakoś dziwnie się czuję, niby @ ma przyjść w środę, ale jakoś dziś mnie dziwnie brzuch pobolewa, a mąż stwierdził jak się kochaliśmy, że jestem tam "bardzo ciepła, wręcz gorąca"
miłego dnia Dziewczyny
Spadek jest gwaltowny na dzień lub dwa przed @
Masz całkiem obiecujący wykresik. Także trzymam kciukiMoje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyIlona wrote:sama_ja wrote:cześć Dziewczyny może któraś wie na ile dni wcześniej spada temperatura przed @?
miłego dnia Dziewczyny
Spadek jest gwaltowny na dzień lub dwa przed @
Masz całkiem obiecujący wykresik. Także trzymam kciuki
Dzięki Ilona