Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Brava masz bardzo ładny wykresik! Myślę, że jest duża szansa na szczęśliwe zakończenie
Kfjatus- dziekuje Kochana ale ja miewam takie ladne wykresy a w dniu @ BACH gwaltownie spada mi tempka i mnie krew zalewa -doslownie i w przenosni
ja nie mam dobrych przeczuc co do mojego marcowego cyklu no coz zobaczymy... -
Brava wrote:Kfjatus wrote:Brava masz bardzo ładny wykresik! Myślę, że jest duża szansa na szczęśliwe zakończenie
Kfjatus- dziekuje Kochana ale ja miewam takie ladne wykresy a w dniu @ BACH gwaltownie spada mi tempka i mnie krew zalewa -doslownie i w przenosni
ja nie mam dobrych przeczuc co do mojego marcowego cyklu no coz zobaczymy...
W każdym razie 3mam kciuki.Brava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrava wrote:Libra a Ty kiedy testujesz?? termin @ masz na dzis, wykres piekny!!! na co czekasz? rób testa
mi się zdarzyła 15-dniowa fl... choc przeciętnie mam 13dc... pozatym szyjka otwiera mi się jak na @, więc czekam co przyniosą mi kolejne dni...
mialam testować 7dni po terminie @, ale m postanowił w czwartek zrobić badania nasienia... czyli jak się @ nie przyszwenda - test będzie w czwartek -
nick nieaktualnyAnula81 wrote:Witam Kobitki. Czekam na dobre wieści. Kropeczko odezwij się!
Zrobiłam dzisiaj Betę , jutro późnym popołudniem powinnam odebrać wynik.
Jak długo bolą tak cycuszki ? bo ja już nie pamiętam ostatni raz byłam w ciąży 9 lat temu
uuu... ja Ci nie powiem... nie mam doświadczenia w tej materii;) -
nick nieaktualny