Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiedzcie mi dziewczynki jeszcze jedną rzecz. Czy w ciąży można robić rezonans magnetyczny głowy? Mam wyznaczony na lipiec i jak się do tego czasu uda, to nie wiem co mam zrobić. Przekładać, czy iść. Opinie w internecie są podzielone. Jedni twierdzą, że rezonans nie szkodzi ciąży, inni wolą dmuchać na zimne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anika, wpisałaś się na listę w czwartek też, bo mówiłaś że nie wytrzymasz Zrobisz jak uważasz z jednej strony jest ogromna ciekawość, ale z drugiej jak wyjdzie negatywny to nie wiadomo, czy dlatego, że nie jesteś w ciąży, czy dlatego że zrobiłaś test za wcześnie. Może faktycznie poczekaj jeszcze. Ja nie wiem, co bym zrobiła na Twoim miejscu, chyba bym poczekała do terminu @.
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem taką osobą, że nie mam potrzeby robienia testu Wolę poczekać na @, bo mam regularny cykl i wiem, że jak nie przyjdzie w czwartek z samego rana tzn. że jest coś na rzeczy. Zresztą, jak jutro nie pojawiłoby się plamienie to też już by dawało mi nadzieję. W tamtym cyklu plamienie było już 3 dni przed @, teraz jest 2 dzień przed okresem i plamienia nie ma, no ale zobaczymy jutro jak będę plamić, to nie zostanie mi nic innego jak przenieść się do kwietniówek.
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczynki
ja mam dzis jakiegos dola! czuje mocno ze sie nie udalo piersi i brzuch bola typowo przedmiesiaczkowo. Mysle sobie ze jak @ ma przyjsc to niech juz przyjdzie wczsniej troszke. Przynajmniej nie bedzie rozczarowania w czwartek...
Pozdrowionka :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam za Was kciuki oby testy okazały się pozytywne
Libra - szkoda, ze nie udało się w marcu, ale jestem pełna podziwu dla Twojego optymizmu - pozytywnym ludziom, pozytywne rzeczy się przydarzają, trzymam mocno kciuki za Ciebie w nowym cykluLibra lubi tę wiadomość
-
Klif wrote:Powiedzcie mi dziewczynki jeszcze jedną rzecz. Czy w ciąży można robić rezonans magnetyczny głowy? Mam wyznaczony na lipiec i jak się do tego czasu uda, to nie wiem co mam zrobić. Przekładać, czy iść. Opinie w internecie są podzielone. Jedni twierdzą, że rezonans nie szkodzi ciąży, inni wolą dmuchać na zimne.
Kochana pracuje w centrum w którym robimy rezonans, więc jestem na bieżąco W pierwszych 3 m-cach na pewno nie jęśli chodzi o późniejsze to najlepiej mieć pozwolenie lekarza i często placówki życzą sobie pisemnego oświadczenia że możemy zbadać w rezonansie, ale osobiście bym odradzała jeśli nic wielkiego się nie dzieje.
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, ale dzisiaj miałam stracha. Tak jak pisałam od wczoraj pobolewała mnie prawa strona brzucha. Dzisiaj przed praca zrobiło się gorzej, oczywiście pierwsze co pomyślałam ciąża pozamaciczna. Nie wyrobiłam i poleciałam na usg dowcipne. Całe szczeście jest ok, maleńki pęcherzyk 3 milimetry!
Anika321, Meginka lubią tę wiadomość