Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kropka wrote:dziewczyny, przepraszam ze do tej pory się nie odzywałam, ale byłam w pracy - a tam nie mogę skorzystać z komp. Zrobiłam dziś test ponownie i wyszła mi druga kreska (mocniejsza niż wczoraj) i temperatura poleciała mi do góry Zaczynam się już cieszyć
Trzymam kciuki za resztę marcowych dziewczyn
AAAAAAAA!!!!! Gratulacje kropeczko! Cieszę się.
Zobaczycie dziewczyny Marzec będzie szczęśliwy, czekamy aż reszta przejdzie na jasną stronę mocy!!!!Kropka, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropka wrote:dziewczyny, przepraszam ze do tej pory się nie odzywałam, ale byłam w pracy - a tam nie mogę skorzystać z komp. Zrobiłam dziś test ponownie i wyszła mi druga kreska (mocniejsza niż wczoraj) i temperatura poleciała mi do góry Zaczynam się już cieszyć
Trzymam kciuki za resztę marcowych dziewczyn
GRATULUJĘ
ładnie nas przetrzymałaśKropka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus nie wiem czuje sie troszke lepiej niz wczoraj.ale głowa boli nadal,jest mi troszke niedobrze tempka nadal rośnie.. śluz sie utrzymuje i sutki mam czerwone.wczoraj jednego nacisnełam i odrobinka siarki poleciala haha.. czekam poki co. mam małe obawy ze test nie wyjdzie ale jestem pozytywnie nastawiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 07:23
-
nick nieaktualnyNo wiec wlasnie. zastanawiają mnie tylko te objawy. bo strasznie ich duzo jak na tak wczesną ciążę.. chociaz kazda ciąza jest inna i czytalam ze niektore kobiety odczuwają wczesniej poczekam jak w wykresie bedzie powyzej 50% na pozytywny test i wtedy zrobie uzbierałam juz 38/100 punktów za objawy haha
Kfjatus- a Ty jak tam? -
Ja z tymi objawami to nie wariuję,coś tam zaznaczam, ale bez nakręcania się Zwłaszcza, że przy moich 31 dniowych cyklach, powinnam @ mieć dopiero 4.04, więc jeszcze duuużo czasu. Temperatura spadła tylko na dzień, podniosła się i utrzymuje, to niby dobrze, ale ostatnio też temperatura spadła dopiero na dzień przed @. Oczywiście marzę żeby się udało, ale staram się nie nakręcać, bo nie chce się rozczarować
-
nick nieaktualnyKfajtus- no ja właśnie tak samo. Nie nakrecam sie i czekam cierpliwie do testowania. Ale te wszystko objawy juz strasznie mnie wykanczają. Wczoraj od rana głowa mnie bolala...myslalam ze umre.a przeciez mam 1,5 roczną córcie na którą musze miec oko.
Poczekamy ,zobaczymy na 100% jeszcze jakies zaciążąKfjatus lubi tę wiadomość