Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMADZIA987 wrote:olaola wrote:Gratulacje sama_ja
Dziewczyny ja od rana mam pytanie jak to z tą szyjką jest, bo czasem sprawdzam, i np. tego samego dnia rano jest wysoko, po poludniu nisko, to który pomiar jest prawidłowy? bo np rano sprawdze jest wysoko to moze byc owulka ale moze sie obniżyc nie sprawdze i sie okaze ze jednak nisko. nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi. czytałam ze powinno się kazdego dnia o jednej porze mierzyć i że ponoć szyjka tak szybko nie zmienia swojej pozycji. i sama nie wiem, niepotrzebnie w ogóle tam gmeram. wczoraj wieczorem była srednio i otwarta (myśle @ idzie) a dziś rano w ogóle jej nie wyczułam. proszę nie wyzywajcie mnie za to pytanie
szyjke bada sie codziennie o stałej porze ale najlepiej po południu lub pod wieczor poniewaz po nocy moze ona miec rozne połozenie
madzia dziękuję. czuję, że znow nic z tego, brzuch pobolewa jak na @, kurde akurat na Święta -
Ulala- wielkie gratulacje i spokojnych 9 miesiecy!
A u mnie chyba nici ze staran, cos ma takie przeczucie, ze znowu nic z tego... Jakis ten moj wykres dziwny- tempka od wczoraj idzie w dol, skoku nie bylo...juz sama nie wiemUlala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny ależ mam dziś zwariowany dzień ale tak pozytywnie
jak powiedziałam Mężowi o 5. rano, że test wyszedł pozytywny to zapytał tylko "żartujesz?" jak powiedziałam, że nie, to "ok" o odwrócił się i spal dalej a po 10 minutach przyszedł do mnie i zapytał "serio? już" tak szybko?" ))
mam nadzieję, że u Was też będzie zielono na wykresie ))))Paula90, Kfjatus, Kropka, Anika321, Libra lubią tę wiadomość
-
sama ja- dobry mąż dobry
moj tym razem powiedział, że jeszcze nie będzie sie cieszyć...ale ho nie winie za to....wiem, ze też się boi....w przyszły piątek usg,,,,a jutro kolejna beta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny