Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlala wrote:dziewczyny nie było mnie tu kilka dni ale wracam z pięknymi wieściami zafasolkowania
cześć Dziewczyny ) Ulala serdecznie gratuluję i życzę spokojnych miesięcy ) zresztą sobie też tego życzę ))))))Ulala, Kfjatus, Kropka lubią tę wiadomość
-
Hej. Dzisiaj nie mam siły nawet oczu otworzyć, a już siedzę w pracy. Oby do 14. Potem lecę na wizytę do gina na 16 zobaczymy co z tym posiewem i przekazać dobrą nowinę pani doktor
Miłego poranka dziewczyny. Przesyłam fludki +--++---+++++Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
sama_ja wrote:Ulala wrote:dziewczyny nie było mnie tu kilka dni ale wracam z pięknymi wieściami zafasolkowania
cześć Dziewczyny ) Ulala serdecznie gratuluję i życzę spokojnych miesięcy ) zresztą sobie też tego życzę ))))))
No kochana gratuluje!
To wychodzi mniej wiecej ten sam termin
Ania umknęło mi wiec teraz ci gratuluje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 19:44
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki zafasolkowane- serdeczne i szczere gratulacje !!!! Niech się dzidzie dobrze rozwijają Dużo zdrówka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 07:24
Ulala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje sama_ja
Dziewczyny ja od rana mam pytanie jak to z tą szyjką jest, bo czasem sprawdzam, i np. tego samego dnia rano jest wysoko, po poludniu nisko, to który pomiar jest prawidłowy? bo np rano sprawdze jest wysoko to moze byc owulka ale moze sie obniżyc nie sprawdze i sie okaze ze jednak nisko. nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi. czytałam ze powinno się kazdego dnia o jednej porze mierzyć i że ponoć szyjka tak szybko nie zmienia swojej pozycji. i sama nie wiem, niepotrzebnie w ogóle tam gmeram. wczoraj wieczorem była srednio i otwarta (myśle @ idzie) a dziś rano w ogóle jej nie wyczułam. proszę nie wyzywajcie mnie za to pytanieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 07:51
-
hejka Dziewuszki!
zmierzylam rano temp i byla nadal w gorze
robie test-negatywny
a na papierze toaletowym czerwono-brazowe plamienie czyli idzie @
tylko dziwne ze temp nie spadla, zawsze mi spada w dzien @
no cóz dolacze do kwietniówek i juz! i bedzziemy dzialac dalej...
Buziaki!!! -
olaola wrote:Gratulacje sama_ja
Dziewczyny ja od rana mam pytanie jak to z tą szyjką jest, bo czasem sprawdzam, i np. tego samego dnia rano jest wysoko, po poludniu nisko, to który pomiar jest prawidłowy? bo np rano sprawdze jest wysoko to moze byc owulka ale moze sie obniżyc nie sprawdze i sie okaze ze jednak nisko. nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi. czytałam ze powinno się kazdego dnia o jednej porze mierzyć i że ponoć szyjka tak szybko nie zmienia swojej pozycji. i sama nie wiem, niepotrzebnie w ogóle tam gmeram. wczoraj wieczorem była srednio i otwarta (myśle @ idzie) a dziś rano w ogóle jej nie wyczułam. proszę nie wyzywajcie mnie za to pytanie
szyjke bada sie codziennie o stałej porze ale najlepiej po południu lub pod wieczor poniewaz po nocy moze ona miec rozne połozenie
MADZIA987