Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulala wrote:wenus to może wybierz się do gina jak się martwisz....dalej tak źle sie czujesz??
Cały czas mnie muli i jest mi słabo,pchnąć mnie palcem i lecę.Poczekam do przyszłego tygodnia moze cos się wyjaśni,chyba ,że prędzej padne...
Dobranoc wszystkim. -
hej hej
sama_ja jak tam jabłecznik? wyszedł?
wiecie co ta moja @ sobie ze mnie jaja robi, wczoraj różowawy, taki bladziutki śluz jakby znowu plamienie a dzisiaj nic, liczyłam że mnie w nocy krew zaleje, a tu sucho i czysto i jeszcze tempka poszła sporo do góry :0 nie wiem co mam o tym myśleć, ale dzisiaj kupię test i jutro z rana robię jak się nic nie zmieni.. -
ah zapomniałam..
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET
nie wiem dziewczyny, boję się już o tym myśleć, bo te plamienia mnie przerażają, teraz też zauważyłam troszkę blado różowego śluzu,a w ciąży to chyba normalne nie jest. Może @ mi figle płata, albo moja psychika jakoś ją blokuje co? jak myślicie? -
kokomonka wrote:hej hej
wiecie co ta moja @ sobie ze mnie jaja robi, wczoraj różowawy, taki bladziutki śluz jakby znowu plamienie a dzisiaj nic, liczyłam że mnie w nocy krew zaleje, a tu sucho i czysto i jeszcze tempka poszła sporo do góry :0 nie wiem co mam o tym myśleć, ale dzisiaj kupię test i jutro z rana robię jak się nic nie zmieni..
Testuj testuj : ) tyle objawów ze hoho -
nick nieaktualnykokomonka wrote:hej hej
wiecie co ta moja @ sobie ze mnie jaja robi, wczoraj różowawy, taki bladziutki śluz jakby znowu plamienie a dzisiaj nic, liczyłam że mnie w nocy krew zaleje, a tu sucho i czysto i jeszcze tempka poszła sporo do góry :0 nie wiem co mam o tym myśleć, ale dzisiaj kupię test i jutro z rana robię jak się nic nie zmieni..
Cześć Dziewczyny
Ciasto wyszło super a jeszcze lepsze jest na drugi dzien, jak trochę się "zbije"
Kokomonka ja Ci mówię - to ciąża ja też na początku "plamiłam" i bałam się, że na sam ślub mnie zaleje, ale zrobiłam test i wyszły dwie krechy :)i Tobie też pewnie tak wyjdzie trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny