Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagaciaz Gratuluje serdecznie Strasznie sie ciesze
Moja sis dzisiaj wyszla ze szpitala
Niestety ale wycieli jej jajowod
Ginekolog jej powiedziala,ze 7 na 10 kobiet w ciazy statystycznie przychodzi do szpitala z ciaza pozamaciczna Straszne !!!
Mowila tez ginekolog ze ja mialam miesniaka na macicy i ze podobno znikna powiedziala,ze powinnam isc na kolkoskopie,bo jest duzo takich przypadkow,ze moga byc nie widoczne dla USG bo maja1,2 milimetry a tak ja znajda i wypala przez kolkoskopie to kobiety juz w nastepnym cyklu zachodza w ciaze!!! czyli jest jeszcze jakas szansa dla nas bez Kliniki Leczenia Nieplodnosci Taki zabieg kosztuje 200zl.Czyli grosze!!! Mam nastepna nadzieje!!!Pujde do gina i powiem mu o tym miesniaku,ze chce jeszcze jedno USG.Jest nadzieja wiec bede probowacagaciaz lubi tę wiadomość
-
agaciaz wrote:Hej
Wpadłam się pochwalić, właśnie zrobiłam test- pozytywny. Na razie nie dowierzam. Trzeci cykl okazał się szczęśliwy.
Mam 35 lat, to moje drugie dziecko.
Cuuuuudownie! GRATULUJE! Wspaniale! ależ wiadomość! Radosnego dnia.. i kolejnych 9 miesięcy!agaciaz lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:agaciaz wrote:Hej
Wpadłam się pochwalić, właśnie zrobiłam test- pozytywny. Na razie nie dowierzam. Trzeci cykl okazał się szczęśliwy.
Mam 35 lat, to moje drugie dziecko.
Ale super Gratulacje!!!!!!!!
To teraz nas zarażaj
gratulacje- mam nadzieje ze i ten marcowy miesiac bedzie i dla mnie owocnyagaciaz lubi tę wiadomość
-
gratuluje serdecznie spokojnych 9 miesiecy zycze i zdrowego maluszka
agaciaz lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczynki:)jest sprawa a mianowicie jestem tu od niedawna.chciałabym was zapytac bo od dnia owulacji mam płodny śluz,dzis 21d.c czy ktos mógłby zajrzec do mnie i mnw mi powiedzieć co i jak?bo nadal od kilku dni mam zielone switło do staranek a owu była 9marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 14:35
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:witajcie dziewczynki:)jest sprawa a mianowicie jestem tu od niedawna.chciałabym was zapytac bo od dnia owulacji mam płodny śluz,dzis 21d.c czy ktos mógłby zajrzec do mnie i mnw mi powiedzieć co i jak?bo nadal od kilku dni mam zielone switło do staranek a owu była 9marca
udostępnij wykres -
nick nieaktualnyLibra wrote:skrzat84 wrote:witajcie dziewczynki:)jest sprawa a mianowicie jestem tu od niedawna.chciałabym was zapytac bo od dnia owulacji mam płodny śluz,dzis 21d.c czy ktos mógłby zajrzec do mnie i mnw mi powiedzieć co i jak?bo nadal od kilku dni mam zielone switło do staranek a owu była 9marca
udostępnij wykres
a jak?sorry niewiem jak jestem od niedawna -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Libra wrote:skrzat84 wrote:witajcie dziewczynki:)jest sprawa a mianowicie jestem tu od niedawna.chciałabym was zapytac bo od dnia owulacji mam płodny śluz,dzis 21d.c czy ktos mógłby zajrzec do mnie i mnw mi powiedzieć co i jak?bo nadal od kilku dni mam zielone switło do staranek a owu była 9marca
udostępnij wykres
a jak?sorry niewiem jak jestem od niedawna
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny