Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Meginka wrote:Libra wrote:Meginka wrote:No wystarczy krzyknąć i od razu lepiej Przyciągnij jeszcze resztę dziewuszek, które się schowały
oj nie wiem, gdzie są pozostałe dziewczynki...
Meginka ależ Ty masz superaśnego bobaska w stopce;)
noooo też mi się podoba jak chcesz coś podobnego to kliknij sobie na niego i ci się stronka otworzy
hehehe dzieki:) nie mogę sobie awatara wstawić, to będę miała bejbisa:)
hehehee no właśnie się wahałam czy wstawić tego śmiejącego czy tego co śmiga na czworaka jednak śmiejoch wygrałLibra, Beata lubią tę wiadomość
-
agula wrote:Meginka wrote:Libra wrote:Meginka wrote:No wystarczy krzyknąć i od razu lepiej Przyciągnij jeszcze resztę dziewuszek, które się schowały
oj nie wiem, gdzie są pozostałe dziewczynki...
Meginka ależ Ty masz superaśnego bobaska w stopce;)
noooo też mi się podoba jak chcesz coś podobnego to kliknij sobie na niego i ci się stronka otworzy
a mi sie podoba ten dzidzius w avatarku przeslodki jest
no w tym z awatarku to ja się zakochałam te oczyska to normalnie są hipnotyzujące przeuroczeLibra, agula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesć dziewczyny mam prosbę zerknijcie na mój wykres.To jest pierwszy cykl z Ovu i z wami.Moje cykle sa dosć regularne co 28 29 dni.Wiec czekam na małpkę 24 marca w niedzielę a wykres mi sie tak poprzestawiał ze już nic z tego nie wiem ?wyznaczył mi okres o 4 dni pózniej,owulacja też przesunięta dlaczego?
-
Hej adzia.
Kurcze ładny spadek miałas w trakcie cyklu i moze dlatego owu wyznaczylo pozniej. A owulcje wyznacza po dwu lub 3x wzroście temp- ktoś mi tak tłumaczył. Ale teraz temp ładnie sie prze ku górze wiec trzymam kciuki. Ja tez mam 1 cykl z owu wiec czasami trzeba poznać swój organizm. -
Ma ja wrote:Dzień Dobry ...Ależ ten portal wciąga! Uzależnia!!!
To fakt Moja małża jeszcze spała a mnie katar obudził. A ja co !? Od razu na ovu, temp zanotować, dzień dobry powiedzieć i popatrzeć na wykresy czy gdzieś się nie zazieleniłokaroam, Ma ja lubią tę wiadomość
-
dziewczyny podejrzałam obydwie macie 10 dpo dziś i naprawdę nie korci Was testowanie?
ja mam 9 ale w poniedziałek to juz npaewno zatestuję jeśli tempka nie spadnieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
aisa wrote:Beata wrote:Aisa u Ciebie niebawem...
Jak nie TO to tamto
Też mi ovu wyznaczył termin @ na 20.03
etam etam ja czuję to w kościach.... zresztą jak patrzę na cudze wykresy to zawsze wydaje mi sie to oczywiste w takiej sytuacji...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Aisa a jak długą masz fl? zawsze stałą?
Ma ja a Twoja ile ma?
dziewczyny będziemy testowały we trzy razem?
Jestem na ovu dopiero pierwszy cykl... więc wyznaczyło mi @ na 32 dzień cyklu... bo tak podałam średnią długość wcześniejszych cykli... (chociaż ostatni - miałam 31 dni)
Jasne, że możemy testować razem!! Tylko... w środę czy we wtorek?
Rany... to czekanie jest najtrudniejsze!Beata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:dziewczyny podejrzałam obydwie macie 10 dpo dziś i naprawdę nie korci Was testowanie?
ja mam 9 ale w poniedziałek to juz npaewno zatestuję jeśli tempka nie spadnie
Beatko... korci przeokrutnie!!!!! Ale boję się... bo... ostatnio miałam.. tak mi się wydawało minimalnie..bladziutką drugą kreseczkę.. i na drugi dzień dostałam okres... Strasznie bym chciała już dzisiaj zmierzyć... ale boję się...