Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Maju to może poczekaj... żeby nie było zbytniego rozczarowania, a niestety czesto sie zdarza że na tak wczesnym etapie coś jest a zaraz potem już nie
aha skoro pierwszy cykl to nie musisz sie dokładnie sugerować tym, mi tez pokazywało ale odkąd tu jestem moje cykle sie calkiem zmieniły kiedyś miałam od 33-76 nawet
a odkąd jestem na ovu to 29-30 hehe widzisz jak ovu zbawiennie działa?
a dzisz mam chyba 31 d.c. tyle że ovu mi sie przesuneło, abonament mi się skończył wiec nic mi już nie wyznacza ale sama wiem że zawsze mam fl równo 12 dni niezależnie kiedy wystapiła ovulka wiec przewiduję zalanie dokładnie w srodę i ani jednego dnia późniejMa ja, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Maju to może poczekaj... żeby nie było zbytniego rozczarowania, a niestety czesto sie zdarza że na tak wczesnym etapie coś jest a zaraz potem już nie
aha skoro pierwszy cykl to nie musisz sie dokładnie sugerować tym, mi tez pokazywało ale odkąd tu jestem moje cykle sie calkiem zmieniły kiedyś miałam od 33-76 nawet
a odkąd jestem na ovu to 29-30 hehe widzisz jak ovu zbawiennie działa?
a dzisz mam chyba 31 d.c. tyle że ovu mi sie przesuneło, abonament mi się skończył wiec nic mi już nie wyznacza ale sama wiem że zawsze mam fl równo 12 dni niezależnie kiedy wystapiła ovulka wiec przewiduję zalanie dokładnie w srodę i ani jednego dnia później
Zalanie moja droga.. to przewidujmy za 9 miesięcy! A we wtorek (no chyba, że nie wytrzymasz to w poniedziałek) - Teścik! I koniecznie relacjaBeata lubi tę wiadomość
-
A już wiem. W czasie kiedy klikałam wiadomość to Wy już kilka nowych napisałyście
Mój też pierwszy miesiąc z ovu więc za bardzo nie wiem co ile u mnie trwa Cykle mam ok 28 dniowe.
Testu nigdy przed terminem @ nie robiłam. A że @ mam niezawodną to i testowania u mnie jeszcze nigdy nie było.Beata lubi tę wiadomość
-
hehe dziewczyny ja zanim trafiłam na ovu to nawet jak mój cykl trwał 45 dni to nie testowałam wogóle nie zwracałam na to uwagi wiedziałam że taka moja natura i tyle
a teraz na okrągło... tak mnie to nakręca
myśle że jeśli byloby coś na rzeczy to moze wyjdzie 11dpo wiec chyba jednak skuszę sie w poniedziałek żeby nie mieć już stresu ... no chyba że jakimś cudem zapomnę hhehe
ale za Was gorąco trzymam kciuki
p.s. to Wasze pierwsze bobaski?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beatko... Nie mam jeszcze dzieci... choć jedno... miałam... W grudniu zeszłego roku straciliśmy w 13 tygodniu naszą kruszynkę, Maleńką Córeczkę... Była bardzo chora, nie została z nami... ale teraz walczymy o zdrową dzidzię! Naprawdę wierzę, że się uda!
aisa, Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
Maju kochana bardzo mi przykro *)
13 tydzień ciąży rozumiem? i stwierdzone było że to dziewczynka?
a teraz jesteś pod opieką stałą lekarza?Ma ja lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Tak, to był 13.. a właściwie już 14 tydzień ciąży... Badania genetyczne potwierdziły płeć naszego dzieciątka. ...Tak.. to był najgorszy czas w moim życiu... ale na szczęście mam wspaniałego męża. Byliśmy w naszym cierpieniu razem.. i teraz z nadzieją razem patrzymy w przyszłość.
... i głęboko wierzę, że się uda! Musi się udać!
Co do mojego wieku.. hmmm... najmłodsza nie jestem 33 l. A Wy?
PS. Jestem pod opieką lekarza... pani doktor twierdzi, ze wszystko wróciło do normy i już w zeszłym miesiącu dała nam zielone światło do działaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 10:27
Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Maju to cieszę sie ze wszystko wróciło do normy i że jesteś pod opieka
mam nadzieję że teraz sie udało gorąco trzymam kciuki
ja mam 29Ma ja lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Agaciaz- serdeczne gratulacje!!!
Moje cykle chyba wracaja do normy. Biorac tabletki anty mialam oczywiscie regularne-28 dni (kazda niedziela, godz. 17.0 )Pierwszy cykl bez tebsow-32 dni, ale juz nastepny- 28/29 (@ dostalam ok 24.00 ) Wiec licze na to, ze juz zostanie te 28 dni- wtedy przynajmniej wiem, kiedy mozna testowacagaciaz lubi tę wiadomość