Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Meginka wrote:No wystarczy krzyknąć i od razu lepiej Przyciągnij jeszcze resztę dziewuszek, które się schowały
oj nie wiem, gdzie są pozostałe dziewczynki...
Meginka ależ Ty masz superaśnego bobaska w stopce;)
noooo też mi się podoba jak chcesz coś podobnego to kliknij sobie na niego i ci się stronka otworzy -
Kfjatus wrote:Ja biorę wiesiołek i też polecam.
Jeśli chodzi o wodę to ile przez dzień powinno się wypić, żeby zmiany były widoczne? I czy jest to zwykła niegazowana?
Kiedyś na ovu była taka porada:
"Pij dużo wody. Odwodnienie nie sprzyja produkcji śluzu szyjkowego
w organizmie. Z kolei śluz szyjkowy pełni kluczową rolę przy staraniu
się o dziecko. Pomaga on w przemieszczaniu się plemników do komórki
jajowej oraz stwarza korzystne warunki do przetrwania plemników w
niesprzyjającym dla nich kwaśnym otoczeniu macicy. Postaraj się wypijać
około 8 szklanek wody dziennie, obniżysz w ten sposób zasadowość śluzu".
Niespecjalnie przepadam za wodą niegazowaną i nie jestem z tych co lubią pić. Ze śluzem nie miałam większego problemu a że może pomóc to zaczęłam się stosować. 8 szklanek nie pije, ale jakieś 5-6 dziennie. Wydaje mi się, że śluz jest bardziej "płynny", bardziej wodnisty i rozciągliwy.Kfjatus lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Dzieczynki nie opierajcie się tak bardzo na testach owulacyjnych. Mi wychodziły w ostatnim cyklu pozytywne 4 dni przed owulacją i 7 dni po owulacji. W tym cyklu również testy pozytywny miałam 3 dni temu, a owulacja chyba dzisiaj. Patrzcie na temperaturkę, zmiany śluzu, zmiany szyjki i to razem łączcie do kupy
Dla koleżanek z problemami "śluzowymi" - wiesiołek naprawdę działa
ja tez zaczelam od tego cyklu brac wiesiolek i pod koniec zeszlego siemie lniane i juz mam efekty! dzisiaj mialam mega duzo sluzu, a rozciagal sie, ze konca nie bylo widac takze ja tez polecam wieska i siemieEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Meginka wrote:Libra wrote:Meginka wrote:No wystarczy krzyknąć i od razu lepiej Przyciągnij jeszcze resztę dziewuszek, które się schowały
noooo też mi się podoba jak chcesz coś podobnego to kliknij sobie na niego i ci się stronka otworzy
a mi sie podoba ten dzidzius w avatarku przeslodki jestMeginka lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Kfjatus wrote:Jakoś do siemienia nie mogę się przekonać . Taka osobista niechęć
ja tez myslalam, ze nie bede "glutkow" pic, ale nawet mi podeszlo ale kazdy woli co innego ja do picia wody sie nie przyzwyczaje, nigdy duzo nie pilam, wiec musialabym sie zmuszac niestetyEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
liloe wrote:Dzieczynki nie opierajcie się tak bardzo na testach owulacyjnych. Mi wychodziły w ostatnim cyklu pozytywne 4 dni przed owulacją i 7 dni po owulacji. W tym cyklu również testy pozytywny miałam 3 dni temu, a owulacja chyba dzisiaj. Patrzcie na temperaturkę, zmiany śluzu, zmiany szyjki i to razem łączcie do kupy
Dla koleżanek z problemami "śluzowymi" - wiesiołek naprawdę działa
zgadzam się Gunia wiesiołek jest rewelacyjny,a co do testów miałam w ostatnim cyklu podobnie 5 dni i już potem nawet nie robiłam -
aisa wrote:Kfjatus wrote:Ja biorę wiesiołek i też polecam.
Jeśli chodzi o wodę to ile przez dzień powinno się wypić, żeby zmiany były widoczne? I czy jest to zwykła niegazowana?
Niespecjalnie przepadam za wodą niegazowaną i nie jestem z tych co lubią pić. Ze śluzem nie miałam większego problemu a że może pomóc to zaczęłam się stosować. 8 szklanek nie pije, ale jakieś 5-6 dziennie. Wydaje mi się, że śluz jest bardziej "płynny", bardziej wodnisty i rozciągliwy.
od jutra zacznę więcej pić wody .....nie wiedziałam o tym,super -
Gośśśka wrote:aisa wrote:Kfjatus wrote:Ja biorę wiesiołek i też polecam.
Niespecjalnie przepadam za wodą niegazowaną i nie jestem z tych co lubią pić. Ze śluzem nie miałam większego problemu a że może pomóc to zaczęłam się stosować. 8 szklanek nie pije, ale jakieś 5-6 dziennie. Wydaje mi się, że śluz jest bardziej "płynny", bardziej wodnisty i rozciągliwy.
od jutra zacznę więcej pić wody .....nie wiedziałam o tym,super
tu zawsze można dowiedzieć się czegoś przydatnego -
Dobranoc Kaaarola
Z wodą nie zaszkodzi. Mi też na początku nie chciało się aż tyle pić a właściwie wlewać w siebie. Nie ma co się też zmuszać, najważniejsze to choć trochę zwiększyć ilość wypijanej wody. Na śluz jakoś spektakularnie może i nie wpłynie ale środowisko dla żołnierzyków będzie lepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:09
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Libra wrote:Meginka wrote:No wystarczy krzyknąć i od razu lepiej Przyciągnij jeszcze resztę dziewuszek, które się schowały
noooo też mi się podoba jak chcesz coś podobnego to kliknij sobie na niego i ci się stronka otworzy
hehehe dzieki:) nie mogę sobie awatara wstawić, to będę miała bejbisa:)aisa, agula lubią tę wiadomość