Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny Samira, Libra, Nienormalna! Co Wy się tak pochowałyście? Gdzie jesteście?? Z Wami mi raźniej było...
Wracać mi tu na forum ale już!!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jestem tu nowa bo na ovu dopiero od wczoraj także można powiedzieć że ciemna jestem hehe:) no ale tak samo jak wszystkim zależy mi żeby zafasolkować. i odrazu poproszę was o porade no więc ostatni moj cykl byl bardzo krotki bo zawsze mam 28-30 dniowe a ostatni trwal tylko 23 dni i zaczelo sie plamienie 2 dni myslalam ze to implantacyjne ale po tym bylo 3 dni krwawienia wiec juz stwierdzilam ze to w takim razie napewno @. Teraz nowy cykl zaczelam od 4 marca dzis jest 12 dzien cyklu, wczoraj robilam test owulacyjny i druga kreseczka byla ale nie jakas gruba i bardzo widoczna ale bylo ja widac,ale na wykresie zaznaczylam ze test negatywny, dzis zrobilam o tej samej godzinie co wczoraj ale juz wogole druga nie byla dostrzegalna takze myslicie ze ta wczorajsza to juz bylo blizej owulaccji? czyy jak bo juz sama nie wiem. Z gory wam dziękuje i życze powodzenia (noi dodam że wczoraj bylo serduszkowanie noi 11 i 12 marca) )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 16:21
karoam lubi tę wiadomość
-
Witaj stokrotka Z tymi testami to różnie bywa, wiele z nas już się przekonało, że nie zawsze są wiarygodne... Ale skoro piszesz, że serduszka były no to teraz pozostaje tylko czekać na efekty Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 16:43
-
Hej Stokrotka, ja też jestem dopiero pierwszy cykl na ovu...ale nie taka "nowa" w staraniu się o dzidziusia. Testy owulacyjne próbowałam już kilka razy i szczerze nie do końca jestem przekonana czy dobrze interpretuję wynik. Bo tak naprawdę to test pozytywny jest w tedy gdy obie krechy są tak samo mocne lub testowa mocniejsza (co się chyba rzadko zdarza). Dlatego czasem miałam wątpliwości czy ta moja kreseczka jest już tak samo mocna jak kontrolna... czy jeszcze troszeczkę bledsza...
Co do owulacji czy już na pewno jest po... to łatwiej przewidzieć po temperaturze. Jeżeli podskoczyła i utrzymuje się na wyższym poziomie... to raczej jest już po.
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieczynki nie opierajcie się tak bardzo na testach owulacyjnych. Mi wychodziły w ostatnim cyklu pozytywne 4 dni przed owulacją i 7 dni po owulacji. W tym cyklu również testy pozytywny miałam 3 dni temu, a owulacja chyba dzisiaj. Patrzcie na temperaturkę, zmiany śluzu, zmiany szyjki i to razem łączcie do kupy
Dla koleżanek z problemami "śluzowymi" - wiesiołek naprawdę działa -
nick nieaktualny