Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Hej kobietki W Katowicach piekne slonce i temperatura na plusie wiec jest o.k
Pozdrawiam Was goraco.My zbieramy sie zaraz na 6 urodzinki do chrzesnicy mojego M
bassiulkaa u mnie tez piekna pogoda ,zycze milej i udanej imprezki tylko nie pij alkoholu heheh zartuje oczywiscie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi to i to. juz sie we wszystkim pogubiłam prawde mówiąc tempka dziwnie sie waha. płodne mialam miec od czw-pt a tu sie niby okazuje ze od wczoraj. nie wiadomo kiedy owu. każdy kalendarzyk mówi cos innego. a ja prawde mówiąc jestem wykonczona kochaniem sie dzien w dzien. zazwyczaj robilismy to 1-2razy w tyg. a teraz codziennie od tyg,ale nie chce ani jednego dnia ominąć
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:i to i to. juz sie we wszystkim pogubiłam prawde mówiąc tempka dziwnie sie waha. płodne mialam miec od czw-pt a tu sie niby okazuje ze od wczoraj. nie wiadomo kiedy owu. każdy kalendarzyk mówi cos innego. a ja prawde mówiąc jestem wykonczona kochaniem sie dzien w dzien. zazwyczaj robilismy to 1-2razy w tyg. a teraz codziennie od tyg,ale nie chce ani jednego dnia ominąć
zaraz zajrze do ciebie:)a powiedz mi jakie masz cykle? -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Anika321 wrote:i to i to. juz sie we wszystkim pogubiłam prawde mówiąc tempka dziwnie sie waha. płodne mialam miec od czw-pt a tu sie niby okazuje ze od wczoraj. nie wiadomo kiedy owu. każdy kalendarzyk mówi cos innego. a ja prawde mówiąc jestem wykonczona kochaniem sie dzien w dzien. zazwyczaj robilismy to 1-2razy w tyg. a teraz codziennie od tyg,ale nie chce ani jednego dnia ominąć
zaraz zajrze do ciebie:)a powiedz mi jakie masz cykle?
skok miałaś 15 ale czemu ci spadła:(czyzby owu nie wystapiło?codziennie sie kochac to zle,osłabiacie plemniki.kochana na spokojnie bo stresem przesuniesz owu,a owu nigdy nie jest jak w zegarku trzeba cierpliwośći i mieć nadzieje ze wkońcu trafisz.przedewszystkim wyluzuj nie spinaj sieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2013, 16:37
-
nick nieaktualnyMoje cykle trwają 28 dni. co do godziny.dosłownie... temp tak ciezko wspiać bo codziennie jest mierzona o różnych porach. od wczoraj do dzisiaj rana bardzo bolalo mnie podbrzusze.wydaje mi sie ze to mogla byc owulka tylko ta temp powinna byc o równych porach mierzona. jak myslisz?
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Moje cykle trwają 28 dni. co do godziny.dosłownie... temp tak ciezko wspiać bo codziennie jest mierzona o różnych porach. od wczoraj do dzisiaj rana bardzo bolalo mnie podbrzusze.wydaje mi sie ze to mogla byc owulka tylko ta temp powinna byc o równych porach mierzona. jak myslisz?
brzuch bolący przewaznie zapowiada owu,ja jestem po owu miałam 14d.c śluz płodny utrzymywał sie od 9d.cwieć kochana poprostu owu sie przesuneła ci.ja mam cykle 28/29 ale w tym na bank 28.a widziałaś juz śluz płodny,rozciągliwy? -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Anika321 wrote:Moje cykle trwają 28 dni. co do godziny.dosłownie... temp tak ciezko wspiać bo codziennie jest mierzona o różnych porach. od wczoraj do dzisiaj rana bardzo bolalo mnie podbrzusze.wydaje mi sie ze to mogla byc owulka tylko ta temp powinna byc o równych porach mierzona. jak myslisz?
brzuch bolący przewaznie zapowiada owu,ja jestem po owu miałam 14d.c śluz płodny utrzymywał sie od 9d.cwieć kochana poprostu owu sie przesuneła ci.ja mam cykle 28/29 ale w tym na bank 28.a widziałaś juz śluz płodny,rozciągliwy?
aha co do temp to lepiej wcale nie mierzyc niż zapisywac ją z różnych godzin.w tym wypadku nie da ci prawidłowego obrazu a tak naprawde zakłuci ci go,ja zaczynam od nowego cyklu mierzyć -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:nie wiem co sie dzieje od 7 dni mam mdlosci po kazdym jedzeniu...nie boli mnie zoladek - rok temu mialam problemy i helikobakter ale wyleczylam. Moze na owulke? ale dziwny bylby to objaw
wiesz ja mam 4dzień mdłosci choć dzis słabsze...jestem po wu juzWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2013, 16:58
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:i to i to. juz sie we wszystkim pogubiłam prawde mówiąc tempka dziwnie sie waha. płodne mialam miec od czw-pt a tu sie niby okazuje ze od wczoraj. nie wiadomo kiedy owu. każdy kalendarzyk mówi cos innego. a ja prawde mówiąc jestem wykonczona kochaniem sie dzien w dzien. zazwyczaj robilismy to 1-2razy w tyg. a teraz codziennie od tyg,ale nie chce ani jednego dnia ominąć
nie musicie kochać się codziennie - chyba, że Twój m to byczek rozpłodowy;)
jak pojawi się śluz płodny wystarczy kochać się co drugi dzień, wtedy plemniczki będą miały czas, żeby dojrzeć -
skrzat84 wrote:sylwia1985 wrote:nie wiem co sie dzieje od 7 dni mam mdlosci po kazdym jedzeniu...nie boli mnie zoladek - rok temu mialam problemy i helikobakter ale wyleczylam. Moze na owulke? ale dziwny bylby to objaw
wiesz ja mam 4dzień mdłosci choć dzis słabsze...jestem po wu juz
o to witaj w klubie czyzby wirus jakis? -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:skrzat84 wrote:sylwia1985 wrote:nie wiem co sie dzieje od 7 dni mam mdlosci po kazdym jedzeniu...nie boli mnie zoladek - rok temu mialam problemy i helikobakter ale wyleczylam. Moze na owulke? ale dziwny bylby to objaw
wiesz ja mam 4dzień mdłosci choć dzis słabsze...jestem po wu juz
o to witaj w klubie czyzby wirus jakis?
hehe no własnie przeszło mi to przez myśl ehhe czekam na @ma byc za 6dniwiec napisze ci czy to wirus ahha