Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Hej kobietki ;) W Katowicach piekne slonce i temperatura na plusie wiec jest o.k ;)
    Pozdrawiam Was goraco.My zbieramy sie zaraz na 6 urodzinki do chrzesnicy mojego M ;)

bassiulkaa u mnie tez piekna pogoda ,zycze milej i udanej imprezki tylko nie pij alkoholu heheh zartuje oczywiscie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Wawie też ładna pogoda..chociaz jak dla mnie i tak za zimno. Kobitki mogłybyście zerknąć na moj kalendarzyk ? juz nie wiem co mam myslec :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika a gdzie ten kalendarzyk kochana,czemu sie smucisz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam ,taka gapa ze mnie o wykres chodzi ech.. hehe mysle ze bedzie ok ,napisalam pod wykresem

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) dziękuje ślicznie. My juz od 7 dni aktywni. Dzisiaj śluz wodnisty ale bardziej kremowy. Od wczoraj ból podbrzusza... juz sama nie wiem co mam myśleć. Jestem juz wykonczona tym cyklem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie:)dziewczynki co oznacza jak śluz płodny sie utrzymuje owu 14dzień cylku a mam 22,hum...wie któraś może?dzis znów płodny idalej zielone światło ehh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2013, 16:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym chciala pomoc ..ale niestety sama nie jestem w stanie określić swojego :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Bardzo bym chciala pomoc ..ale niestety sama nie jestem w stanie określić swojego :(

śluzu czy wykresu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to i to. juz sie we wszystkim pogubiłam prawde mówiąc :/ tempka dziwnie sie waha. płodne mialam miec od czw-pt a tu sie niby okazuje ze od wczoraj. nie wiadomo kiedy owu. każdy kalendarzyk mówi cos innego. a ja prawde mówiąc jestem wykonczona kochaniem sie dzien w dzien. zazwyczaj robilismy to 1-2razy w tyg. a teraz codziennie od tyg,ale nie chce ani jednego dnia ominąć

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    i to i to. juz sie we wszystkim pogubiłam prawde mówiąc :/ tempka dziwnie sie waha. płodne mialam miec od czw-pt a tu sie niby okazuje ze od wczoraj. nie wiadomo kiedy owu. każdy kalendarzyk mówi cos innego. a ja prawde mówiąc jestem wykonczona kochaniem sie dzien w dzien. zazwyczaj robilismy to 1-2razy w tyg. a teraz codziennie od tyg,ale nie chce ani jednego dnia ominąć

zaraz zajrze do ciebie:)a powiedz mi jakie masz cykle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    Anika321 wrote:

zaraz zajrze do ciebie:)a powiedz mi jakie masz cykle?

skok miałaś 15 ale czemu ci spadła:(czyzby owu nie wystapiło?codziennie sie kochac to zle,osłabiacie plemniki.kochana na spokojnie bo stresem przesuniesz owu,a owu nigdy nie jest jak w zegarku trzeba cierpliwośći i mieć nadzieje ze wkońcu trafisz.przedewszystkim wyluzuj nie spinaj sie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2013, 16:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje cykle trwają 28 dni. co do godziny.dosłownie... temp tak ciezko wspiać bo codziennie jest mierzona o różnych porach. od wczoraj do dzisiaj rana bardzo bolalo mnie podbrzusze.wydaje mi sie ze to mogla byc owulka tylko ta temp powinna byc o równych porach mierzona. jak myslisz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Moje cykle trwają 28 dni. co do godziny.dosłownie... temp tak ciezko wspiać bo codziennie jest mierzona o różnych porach. od wczoraj do dzisiaj rana bardzo bolalo mnie podbrzusze.wydaje mi sie ze to mogla byc owulka tylko ta temp powinna byc o równych porach mierzona. jak myslisz?

brzuch bolący przewaznie zapowiada owu,ja jestem po owu miałam 14d.c śluz płodny utrzymywał sie od 9d.cwieć kochana poprostu owu sie przesuneła ci.ja mam cykle 28/29 ale w tym na bank 28.a widziałaś juz śluz płodny,rozciągliwy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    Anika321 wrote:

brzuch bolący przewaznie zapowiada owu,ja jestem po owu miałam 14d.c śluz płodny utrzymywał sie od 9d.cwieć kochana poprostu owu sie przesuneła ci.ja mam cykle 28/29 ale w tym na bank 28.a widziałaś juz śluz płodny,rozciągliwy?

aha co do temp to lepiej wcale nie mierzyc niż zapisywac ją z różnych godzin.w tym wypadku nie da ci prawidłowego obrazu a tak naprawde zakłuci ci go,ja zaczynam od nowego cyklu mierzyć

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co sie dzieje od 7 dni mam mdlosci po kazdym jedzeniu...nie boli mnie zoladek - rok temu mialam problemy i helikobakter ale wyleczylam. Moze na owulke? ale dziwny bylby to objaw

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    nie wiem co sie dzieje od 7 dni mam mdlosci po kazdym jedzeniu...nie boli mnie zoladek - rok temu mialam problemy i helikobakter ale wyleczylam. Moze na owulke? ale dziwny bylby to objaw

wiesz ja mam 4dzień mdłosci choć dzis słabsze...jestem po wu juz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2013, 16:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:

nie musicie kochać się codziennie - chyba, że Twój m to byczek rozpłodowy;)
    jak pojawi się śluz płodny wystarczy kochać się co drugi dzień, wtedy plemniczki będą miały czas, żeby dojrzeć

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    sylwia1985 wrote:

o to witaj w klubie czyzby wirus jakis?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    skrzat84 wrote:
    sylwia1985 wrote:

o to witaj w klubie czyzby wirus jakis?

hehe no własnie przeszło mi to przez myśl ehhe czekam na @ma byc za 6dniwiec napisze ci czy to wirus ahha

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie napewno nie fasolka bo za wczesnie a zreszta przez 1 dzien mialam tez biegunke

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ