Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    u mnie napewno nie fasolka bo za wczesnie a zreszta przez 1 dzien mialam tez biegunke

może jakis wirus rzeczywiście bo wiem że panują.masakra z tymi chorubskami.co nie wymroziło to teraz szaleje:(

• kasia.888 Debiutantka

Wysłany: 17 marca 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. jestem nowa na tym forum. mam nadzieje, że podzielenie się własnymi doświadczeniami pomoże przetrwac ciężkie chwile załamania. Witam wszystkie dziewczyny:)

aisa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

Kasiula14
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia.888 wrote:
    Witam. jestem nowa na tym forum. mam nadzieje, że podzielenie się własnymi doświadczeniami pomoże przetrwac ciężkie chwile załamania. Witam wszystkie dziewczyny:)

witaj ja tez jestem od niedawna:)

• kasia.888 Debiutantka

Wysłany: 17 marca 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miło mi:) w końcu zdecydowałam się napisac na forum i nie zamęczac się myślami.
    Skrzat 84 jak długo staranka już trwają? sorki ale nie doczytałam na poprzednich postach jeżeli pisałaś :)

Kasiula14
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia.888 Witamy. wesprzemy Cie :) nie martw sie :)
    Ja mam kurna jakiegos doła :( bez kitu... juz nie mam siły :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia.888 wrote:
    miło mi:) w końcu zdecydowałam się napisac na forum i nie zamęczac się myślami.
    Skrzat 84 jak długo staranka już trwają? sorki ale nie doczytałam na poprzednich postach jeżeli pisałaś :)

kochana od ostatniego poronienia czyli 13lipca zeszłego roku

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    kasia.888 Witamy. wesprzemy Cie :) nie martw sie :)
    Ja mam kurna jakiegos doła :( bez kitu... juz nie mam siły :(

musisz wyluzować wtedy sie uda:)powiem ci ze ja czekam na @ale czasem sie chwieje na d tym czy sie udało czy nie,

• martula Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Hej kobietki ;) W Katowicach piekne slonce i temperatura na plusie wiec jest o.k ;)
    Pozdrawiam Was goraco.My zbieramy sie zaraz na 6 urodzinki do chrzesnicy mojego M ;)

A ja właśnie dzisiaj obchodze 30-te urodziny. Ale sie staro poczulam :(. Dopiero co rodzinka pojechała. Byli u nas na obiadku i torcie. Mam nadzieję ze spelni się marzenie, o ktorym pomyslalam dmuchajac świeczki ;). Wiadomo jakie ;).

aisa, Kropka, basiulkaa_89, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram sie.. :) ale jakos mi ciężko. nie da sie wyluzować w tak ważnej kwestii . Mój mąż wczoraj tak mnie zagadał ,że nawet imiona juz mamy wybrane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martula wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Hej kobietki ;) W Katowicach piekne slonce i temperatura na plusie wiec jest o.k ;)
    Pozdrawiam Was goraco.My zbieramy sie zaraz na 6 urodzinki do chrzesnicy mojego M ;)

A ja właśnie dzisiaj obchodze 30-te urodziny. Ale sie staro poczulam :(. Dopiero co rodzinka pojechała. Byli u nas na obiadku i torcie. Mam nadzieję ze spelni się marzenie, o ktorym pomyslalam dmuchajac świeczki ;). Wiadomo jakie ;).

wszystkiego najlepszego i spełnienia upragnionego marzenia;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Staram sie.. :) ale jakos mi ciężko. nie da sie wyluzować w tak ważnej kwestii . Mój mąż wczoraj tak mnie zagadał ,że nawet imiona juz mamy wybrane.

taki nacisk tez jest nie zdrowy:(wiem coś na ten temat,jestem po 2ciążch pozamacicznych.mam córkę 8letnią juz,staram sie jakos zyc.tobie tez radze nie zyc od owu do owu bo nie zajdziesz,tak sie nie da!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nasz pierwszy cykl starań..moze dlatego tak naciskam..pewnie z czasem bedzie latwiej :)

• martula Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    martula wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

wszystkiego najlepszego i spełnienia upragnionego marzenia;)

Dzięki skrzacie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    To nasz pierwszy cykl starań..moze dlatego tak naciskam..pewnie z czasem bedzie latwiej :)

no pewnie tak,niema co sie zastanawiać zaszłam czy nie-bo pózniej rozczarowanie boli,tak bardzo!!!wiem cos o tym

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedze całymi dniami w domu zajmując sie małą i domem.. wiec mam od groma czasu na myślenie. i chyba az za duzo..dlatego tyle mysle.nie potrafie sobie czasu zapełnić tak aby nie miec na to czasu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martula spełni sie:)od tego sa marzenia!grund sie nie podawac i wierzyć

martula lubi tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martula - Sto lat, sto lat :) Spełnienia marzeń, szczególnie tego upragnionego!!!
    Witaj Kasia.888 :)

martula lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Ja siedze całymi dniami w domu zajmując sie małą i domem.. wiec mam od groma czasu na myślenie. i chyba az za duzo..dlatego tyle mysle.nie potrafie sobie czasu zapełnić tak aby nie miec na to czasu.

ile twoja mała ma latek?
    musisz sie ogrnąć i musisz zyc swoim zyciem a nie ciąża,podejrzewam ze psychika cie trzyma a tą bariere jest cieżko pominąć!kiedys myslałam jak ty,ale jak straciłam ciąze olałam wszystko,bedzie to bedzie nie to nie!pamietaj nic na siłe

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Martula - Sto lat, sto lat :) Spełnienia marzeń, szczególnie tego upragnionego!!!
    Witaj Kasia.888 :)

witaj aisa:)moze ty mi powiesz co oznacza sluz płodny po owu?mimo tego ze w trakcie owu tez było?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja córa ma 1,5 roku... rozrabiara jest straszna.Wszedzie jej mało :) ale co z tego jak czas na myslenie sie zawsze znajdzie. Trzyma mnie psychika bo mój mąż długo sie zastanawiał nad drugim dzieckiem.

‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ