Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasia.888 wrote:miło mi:) w końcu zdecydowałam się napisac na forum i nie zamęczac się myślami.
Skrzat 84 jak długo staranka już trwają? sorki ale nie doczytałam na poprzednich postach jeżeli pisałaś
kochana od ostatniego poronienia czyli 13lipca zeszłego roku -
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Hej kobietki W Katowicach piekne slonce i temperatura na plusie wiec jest o.k
Pozdrawiam Was goraco.My zbieramy sie zaraz na 6 urodzinki do chrzesnicy mojego M
A ja właśnie dzisiaj obchodze 30-te urodziny. Ale sie staro poczulam . Dopiero co rodzinka pojechała. Byli u nas na obiadku i torcie. Mam nadzieję ze spelni się marzenie, o ktorym pomyslalam dmuchajac świeczki . Wiadomo jakie .aisa, Kropka, basiulkaa_89, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartula wrote:basiulkaa_89 wrote:Hej kobietki W Katowicach piekne slonce i temperatura na plusie wiec jest o.k
Pozdrawiam Was goraco.My zbieramy sie zaraz na 6 urodzinki do chrzesnicy mojego M
A ja właśnie dzisiaj obchodze 30-te urodziny. Ale sie staro poczulam . Dopiero co rodzinka pojechała. Byli u nas na obiadku i torcie. Mam nadzieję ze spelni się marzenie, o ktorym pomyslalam dmuchajac świeczki . Wiadomo jakie .
wszystkiego najlepszego i spełnienia upragnionego marzenia;) -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Staram sie.. ale jakos mi ciężko. nie da sie wyluzować w tak ważnej kwestii . Mój mąż wczoraj tak mnie zagadał ,że nawet imiona juz mamy wybrane.
taki nacisk tez jest nie zdrowy:(wiem coś na ten temat,jestem po 2ciążch pozamacicznych.mam córkę 8letnią juz,staram sie jakos zyc.tobie tez radze nie zyc od owu do owu bo nie zajdziesz,tak sie nie da! -
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:martula wrote:basiulkaa_89 wrote:Hej kobietki W Katowicach piekne slonce i temperatura na plusie wiec jest o.k
A ja właśnie dzisiaj obchodze 30-te urodziny. Ale sie staro poczulam . Dopiero co rodzinka pojechała. Byli u nas na obiadku i torcie. Mam nadzieję ze spelni się marzenie, o ktorym pomyslalam dmuchajac świeczki . Wiadomo jakie .
wszystkiego najlepszego i spełnienia upragnionego marzenia;)
Dzięki skrzacie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Ja siedze całymi dniami w domu zajmując sie małą i domem.. wiec mam od groma czasu na myślenie. i chyba az za duzo..dlatego tyle mysle.nie potrafie sobie czasu zapełnić tak aby nie miec na to czasu.
ile twoja mała ma latek?
musisz sie ogrnąć i musisz zyc swoim zyciem a nie ciąża,podejrzewam ze psychika cie trzyma a tą bariere jest cieżko pominąć!kiedys myslałam jak ty,ale jak straciłam ciąze olałam wszystko,bedzie to bedzie nie to nie!pamietaj nic na siłe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny