Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:moja córa ma 1,5 roku... rozrabiara jest straszna.Wszedzie jej mało ale co z tego jak czas na myslenie sie zawsze znajdzie. Trzyma mnie psychika bo mój mąż długo sie zastanawiał nad drugim dzieckiem.
dlatego zbastuj troszkę,znam chęc drugiego dziecka,ale nie ponad wszystko! -
nick nieaktualnykasia.888 wrote:ciężko jest wyluzowac wiem coś o tym. my staramy się od 9 mies. i stan zdołowania przychodzi do mnie coraz częściej ale mam nadzieje, że nie poddam się. Mimo wszystko dziękuje bardzo za miłe przyjęcie na forum:)
Martula wszystkiego naj:)
9miesiecy to juz masz za sobą kolejne cykle tez będą niema co sie załamywac,jakos to bedzie -
skrzat84 wrote:aisa wrote:Martula - Sto lat, sto lat Spełnienia marzeń, szczególnie tego upragnionego!!!
Witaj Kasia.888
witaj aisa:)moze ty mi powiesz co oznacza sluz płodny po owu?mimo tego ze w trakcie owu tez było?
Witaj skrzacie
Prawde mówiąc nie mam pojęcia To mój pierwszy cykl na ovu więc ekspertem nie jestem. Jeśli cykle masz regularne i jesteś pewna że owulka już była to nie mam najmniejszego pojęcia
Czemu nie mierzysz temp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2013, 18:11
-
nick nieaktualnyaisa wrote:skrzat84 wrote:aisa wrote:Martula - Sto lat, sto lat Spełnienia marzeń, szczególnie tego upragnionego!!!
Witaj Kasia.888
witaj aisa:)moze ty mi powiesz co oznacza sluz płodny po owu?mimo tego ze w trakcie owu tez było?
Witaj skrzacie
Prawde mówiąc nie mam pojęcia To mój pierwszy cykl na ovu więc ekspertem nie jestem. Jeśli cykle masz regularne i jesteś pewna że owulka już była to nie mam najmniejszego pojęcia
nikt niewie:(chyba to niejest normalne hehe ale zobaczymy jak sie ułozy bo @ma byc za 6dni a mnie mdli.nie ciągle ale przewaznie wieczorkami albo popołudniami.my baby mamy przerabane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaisa wrote:skrzat84 wrote:aisa ostatnie miesiące i tak bym temp miała zaburzuzona bo chorowałam.ale od nastepnej zaczynam
Fajnie że zaczniesz... a może nie będziesz już musiała
Tylko na luzie laseczki, bez nakręcania bo nie wyjdzie
własnie wzuciłam na luzik,wogóle w tym cyklu dałam sobie na wstrzymanie i zajełam sie czyms innym...chyba za wczesnie na mdłosci nieuważasz -
Ja wcześniej lekkiego doła łapałam jak @ przychodziła.
W tym cyklu, jak mierze temp i klikam na ovu to jakoś mnie się stresuje. Może dziwne bo większą uwagę trzeba poświęcić swojemu ciału ale jakoś mnie to nie stresuje a poza tym jest forum i można pogadać
Na mdłości chyba faktycznie ciut za wcześnie... -
Ilona wrote:Hej dziewczyny U mnie pogoda do kitu, cały czas siapi. Tylko ja w Niemczech. A nie w naszej pięknej Polsce
No to Ilona tak samo jak ja ,ja tez w Niemczech. U mnie dziś pogoda taka sobie nie padało co prawda ale wiatr i dość zimno ale od jutra podobno deszcz.;/ -
nick nieaktualnyaisa wrote:Ja wcześniej lekkiego doła łapałam jak @ przychodziła.
W tym cyklu, jak mierze temp i klikam na ovu to jakoś mnie się stresuje. Może dziwne bo większą uwagę trzeba poświęcić swojemu ciału ale jakoś mnie to nie stresuje a poza tym jest forum i można pogadać
Na mdłości chyba faktycznie ciut za wcześnie...
znam to uczucie,załamka i wogóle.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasia.888 wrote:ja jestem w ciąży co miesiąc czuje się czasami jak wariat
Kasiu.. dokładnie też tak się czuję! Masakra! Kobiety to są zwariowane... albo mamy "napięcie przedmiesiączkowe"... albo "chyba jestem w ciąży" .. biedni faceci
Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej.. a może nie spokojnej nockiPaula90, Meginka lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ja wcześniej lekkiego doła łapałam jak @ przychodziła.
Na mdłości chyba faktycznie ciut za wcześnie...
hej hej hej jak tam staraczki? która następna testuje?
aisa- ja zawsze na @ w doła wpadałam tak na 3 dni ale potem kolejny kopniak- bo kolejna możliwość owu więc trzeba był wsiąść sie w garść i działać :)no w 3 rok starań to ciężko jest się zmobilizować i nie myśleć.....