Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymartula wrote:Cześć, może fasolinka skoro odrzuca Cię od kawy
boję sie w to wierzyc powiem ci szczerze:(rozczarowałam sie tyle razy ze czasem nawet mam wrazenie ze sobie wkrecam..wczoraj mój pies wszedł do sypialni normalnie sie przeraziłam bo smierdział mi moczem pytam wszystkich domowników czy czują a oni że nie,tego sobie niemogłam wkrecić fefef...jakos ostroznie do tego podchodzę i staram sie czekac cierpliwieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2013, 06:45
-
nick nieaktualny
-
Ma ja wrote:Dzień Dobry
...oj dzisiaj z jakim kiepskim nastrojem się obudziłam ... Jakoś tak czuję, że nici będą z testowania... ze paskudna @ się zbliża
...Jakoś tak zaczyna mnie pobolewać brzuch.. Ech... smutno mi...
Nie smutaj Ma ja
@ nie przyszła, temp się ładnie trzyma. Będzie dobrze -
A tak w ogóle Dzień Dobry
U mnie sytuacja następująca: przeziębienie nie chce się odczepić, ale i tak jest lepiej. Tempka w górze ale może to zasługa tego przeziębienia...
Brzuch pobolewa, innych dolegliwości nie odnotowano... cycki nie bolą, mdłości brak, sikanie też nie częściej niż zwykle.
A i niewyspana jestem bo usnąć nie mogłam -
hej dziewczyny
ja już chyba odpadam...
zatestowałam dzis i negatywny
Maja jak boli to dobrze przeciesz przed @ nie ma typowych objaów ciążowych póki temopka się ładnie trzyma nie panikuj
trzymam za was mocno kciuki i kibicujęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
a mi wląsnie bóle @ ustały i już jestem całkiem skołowana już znów nakręciłam sie na maksa
.....ale szczerze to nadzieja jeszcze sie tliOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WIEC nic sobie nie wkręcaj wiem to z własnego doświadczenia
nie możesz czuć takich objawów jeszcze przed @ to jest nasza podświadomość,
choć wiem że ciżeko w to uwierzyc ale tez miałam takie przypadki jak ty że odrzucało mni eod czegos czego inni nie czuli i to był dla mnie pewniak
i co i nic... potem wyczytałam że takie objawy jak mdłości czy częstomocz przed terminem @ to fikcja... wiec teraz juz niczego sie nie doszukuję. ale nie ukrywam ze tak samo jak Ty od wielu miesięcy ciagle sie wkręcam...
w tym cyklu równiez od paru dni nie piję kawy i mam mdłości...
tempka była wysoka jak nigdy w żadnym cyklu, więc znów byłam prawie pewna i już przerażona że wreszcie sie udało że jak?
ale dziś zrobiłam test...negatywny
oczywiście Tobie zyczę żeby to okazały sie w gruncie rzeczy objawy ciażowe, ale nie ma co sie za bardzo nakręcać bo to chyba dobrze na nas nie wpływaOliwka 2006
-
nick nieaktualnyWitam się z rana.
Ma_ja - nie trać nadziei !! jeszcze jej nie ma.głowa do góry.
Ja właśnie wstałam.. złośnica szaleje a mamusia jeszcze w wyrku leży.
Dzisiaj znowu męczy mnie ból podbrzusza to jest nie normalne by przez 3 dni z rana bolal mnie brzuch wczoraj wieczorkiem postanowiłam dać mężowi spokój. Dzisiaj cos moze pomodzimy. W kalendarzyku owulka znowu nie wykryta -
skrzat84 wrote:koleżanka ostatnio testowała 5dni przed @i wyszedł jej pozytywny.zle sie tez czuła,mdłosci i itd...ja czekam do @jak jej nie bedzie testuje,zobaczymy
zgadza sie takie rzeczy tez sie zdarzaja, ale mi najbardziej utkiwł przypadek i wszystkim przytaczam tutaj
dziewczynie test pozytywny wyszedło dopiero 3 tyg. po terminie @ to szoookOliwka 2006
-
nick nieaktualnyaisa wrote:A tak w ogóle Dzień Dobry
U mnie sytuacja następująca: przeziębienie nie chce się odczepić, ale i tak jest lepiej. Tempka w górze ale może to zasługa tego przeziębienia...
Brzuch pobolewa, innych dolegliwości nie odnotowano... cycki nie bolą, mdłości brak, sikanie też nie częściej niż zwykle.
A i niewyspana jestem bo usnąć nie mogłam
asia głowa do góry!!!ja w jednej ciąży skapłam sie po terminie @,a to tylko dlatego że kuło mnie brzuchu,żadnych innych doraznych objawów nie było,w drugiej ciązy wiedziałam juz przed @bo ból brzucha było kompletnie inny niż zawsze.hehe a z ciążą która udało mi sie donosci i urodzić to jak we wrzesniu zaszłam to 5listopada w swoje urodziny sie dowiedziałam na usg ze wogóle jestem w ciązy,wiec nic straconego.każda ciąża jest inna.. -
Beata wrote:a mi wląsnie bóle @ ustały i już jestem całkiem skołowana już znów nakręciłam sie na maksa
.....ale szczerze to nadzieja jeszcze sie tli
Już się wczoraj zestrachałam, że odpadasz ale dziś tempka poszła ładnie w górę i to sporo
A z tym testem to coś mi się zdaje, że to ciut za wcześnie na testowanie było...Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:WIEC nic sobie nie wkręcaj wiem to z własnego doświadczenia